Znači samo ovaj deo
Esi Juli@ pitanje
Pokrenuo nenad, мај 04 2012 11:54
8 odgovora u ovoj temi
Poruka napisana 04 мај 2012 - 11:54
Da li Esi Juli@ kartica može da radi, tj. da daje digitalni izlaz ako se ne prikluči gornji deo kartice?
Znači samo ovaj deo
Znači samo ovaj deo
Nisam sektaš, imam crnu mačku
Poruka napisana 04 мај 2012 - 23:13
Moze da se koristi samo digitalni deo, zapravo to je glavna vrednost Juli@ kartice. Njen analogni deo nije nesto posebno, korektan je
ali nista vise od toga.
Ali se zato iz digitalnog dela dobija odlican S/PDIF signal a sa onih pozlacenih pinova i I2S pa npr odmah lemis plocicu Buffalo DAC-a
no to je vec sira prica...
Na limu kojim se kartica pricvrscuje za kuciste racunara izbusi otvor (rupu) u koji ces smestiti BNC ili RCA konektor, sugestija BNC.
Otvor neka bude blizu iznad plocice da bi vodovi bili sto kraci te tako izbeci ev. smetnje. Zica komadic UTP-Cat5 kabla, pun presek.
Na slici naznaceno odakle uzimas S/PDIF signal:
Dalji tweak je bolje filtriranje napajanja oba oscilatora (dodavanje dobrih kondezatora) a vrhunac je izmena kristala i puna regulacija
njihovog napajanja ('Tent Labs' oscilatori, shunt regulatori itd).
ali nista vise od toga.
Ali se zato iz digitalnog dela dobija odlican S/PDIF signal a sa onih pozlacenih pinova i I2S pa npr odmah lemis plocicu Buffalo DAC-a
no to je vec sira prica...
Na limu kojim se kartica pricvrscuje za kuciste racunara izbusi otvor (rupu) u koji ces smestiti BNC ili RCA konektor, sugestija BNC.
Otvor neka bude blizu iznad plocice da bi vodovi bili sto kraci te tako izbeci ev. smetnje. Zica komadic UTP-Cat5 kabla, pun presek.
Dalji tweak je bolje filtriranje napajanja oba oscilatora (dodavanje dobrih kondezatora) a vrhunac je izmena kristala i puna regulacija
Poruka napisana 04 мај 2012 - 23:21
Каниш ли побиједити, не смијеш изгубити
Poruka napisana 05 мај 2012 - 11:00
A zashto ne od DIN konektora? Meni recimo treba i digitalni ulaz i digitalni izlaz - ima li neki problem u pristupu preko DIN konektora? Uradio bih novi breakout kabal.
Links? Ako ti nije mrsko... hvala.
Знате шта, они нас стално заје..., зави..., завијају, и никада поштено, што се каже, и не кажу о чему се ради.
Poruka napisana 05 мај 2012 - 12:49
Poruka napisana 09 мај 2012 - 20:40
Eksterno napajanje digitalnog dela
http://cmp2-mihaylov....ru/Juli_en.pdf
Ima na sajtu još toga (na ruskom)
http://cmp2-mihaylov....ru/Juli_en.pdf
Ima na sajtu još toga (na ruskom)
Poruka napisana 13 мај 2012 - 19:07
0 Korisnik(a) čita ovu temu