Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ljuba

Nakon sinocnjeg chata...

Recommended Posts

Zabranjen je pristup chatu clanovima: Sonichammer, Accuphase, Sajber Kurajber, rokijana, Pavlaka

Sonichammer i Accuphase dobijaju po 7 dana odmora... ako se bunite ili protestvujete, dobijate trajni ban, uz objavu onih gadosti koje ste pisali nocas.

Tada vas vise nijedna reka nece oprati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apsolutno si u pravu i niti se zalim niti protestvujem,samo da konstatujem da rokijana pa hajde bez lazne skromnosti i ja nismo nikom ruznu rec uputili jos smo pokusavali da smirimo strasti,ocigledno bezuspesno,e sad ako se izvade neke reci iz konteksta mozemo i da budemo krivi,ali smo bili prisutni i to je cinjenica i jedina nasa greska,ako je to pogresno.A sve se lepo vidi.

Ovo pricam ne iz razloga da se zalim,vec da ukazem na realno desavanje na chatu i skinem necije lose misljenje o nama,bez obzira na da li cemo imati pristup chatu ili ne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bas bazveze, mora da su Sonic i Accu bas, bas, bas preterali kad je do ovoga doslo. Nije mi jasno cemu ovolika mrznja izmedju ova dva clana, mada sa druge strane valjda moderacija na celu sa Ljubom garantuje neku intimnost clanovima na cetu ili ne garantuje , pogotovo sto te bljuvotine kako ih je nazvao nisu javno postovane na forumu i ogranicene su na cet sobu i na samo 2 clana. Ne znam sta da mislim i kakav stav da zauzmem ,i kako da se ponasam kad udjem u cet sobu koja i sluzi za zezanja i malo slobodniju i intimniju komunikaciju

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

i kakav stav da zauzmem ,i kako da se ponasam kad udjem u cet sobu koja i sluzi za zezanja i malo slobodniju i intimniju komunikaciju

Sva pravila foruma se primenjuju i na chat-u...

Za intimniju komunikaciju koristiti PM, messenger-e, telefone, pisma, licno "vidjenje"..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   23,721
  • Total Posts
   261,383