Jump to content


Shutter Island


robespierre

Recommended Posts

Jedan od najboljih filmova ikada snimljen,bar po mom skromnom misljenju.Pun napetosti,misterije bukvalno do samog kraja ovo ostvarenje stvrstava u top kategoriju.Leonardo DiCaprio je u glavnoj ulozi,a film se vodi kao drama,mada ima elemente mnogih pravaca.Najtoplije preporucujem!

Link to comment
Share on other sites

Pridružio bih se pohvalama. Možda ne bih išao toliko daleko da ga proglasim jednim od najboljih filmova ikada snimljenih, pogotovo jer se priča bazira na već oprobanom konceptu, ali je svakako u pitanju ostvarenje koje vredi pogledati. Utisci su subjektivni, razume se.

Link to comment
Share on other sites

Pa dobro,cenim da je nemoguce sada snimiti film a da koncept vec nije postojao,ako ne gresim,pa ni Kum nije potpuno svoj film,bilo je mnogo filmova na slicnu temu pre Kuma,a jos vise posle.Glumacka ekipa i poistovecivanje sa pricom je ono sto svaki film cini posebnim,ali kao sto rece Chowek i sa cim se apsolutno slazem to je da su utisci apsolutno subjektivni (ukusi su razliciti,npr. moj je bolji :P ).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Izvanredan film, ne baÅ¡ "najbolji ikad", ali odliÄan svakako. Njegov "roÄ‘ak" bi po meni bio Inception (pre nego Memento) sa istim glavnim glumcem, snimljen u isto vreme, a koji je režirao upravo reditelj Mementa. IzmeÄ‘u ta dva ne bih mogao reći koji je bolji. Oba dovode ljudsku percepciju u pitanje. :thumbsup2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...