Drugo... Posedujem Contoure 3.3 i zanima me sta bi po vama dobio prelaskom na 5.4 koji mi je najblizi budzetu ili eventualno na Confidence 2 za koji smatram da je mozda mali za mojih 80 m2 ili Confid... 4 za koji iskreno ne postoji trenutno mogucnost kupovine zbog cene .
Zamolio bih jos da mi neko objasni ima li razlike izmedju mog Contour - a 3.3 koji je kupljen 2002 i na cijim kartonima pise 25 godina Dynau.. Jubilej i obicnih iz 97 - 98 god kad su pocele da se proizvode. Ja sa primetio da moje imaju VBT konekcije za zv.... kablove pozadi.. pa me zanima sa cime su jos castili kupce na svoj rodjendan jer vidim da to praktikuju. Mozda je malo doradjena skretnica , mozda su stavili Ocos zice ITD
Primetio sa da takve uvek idu malo skuplje na Ebay - u. Takodje nije mi jasno zasto vise ne koriste kao u mojim bas drivere 20 w 100 odnosno imaju 100mm voice cool
Zanimaju me iskljucivo polovne kutije koje bi kupio na Ebay.de jer odatle imam mogucnost transporta. Uslov je da prvo prodam svoje pa onda lagano, nije neka zurba jer i ove rade zestoko u 80 m2
Veliki pozdrav za sve