Jump to content


Nova grupa - HiFi distributer / proizvođa�


Ljuba

Recommended Posts

Pozdrav,

kako bismo izbegli eventualne nesporazume napravljena je grupa HiFi distributer / proizvođač u koju su ubačeni članovi koji se profesionalno bave HiFi opremom kao distributeri i/ili proizvođači. Ova grupa ima identična prava kao i grupa Članovi.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

kako bismo izbegli eventualne nesporazume napravljena je grupa HiFi distributer / proizvođač u koju su ubačeni članovi koji se profesionalno bave HiFi opremom kao distributeri i/ili proizvođači...

...i ovaj natpis se pojavljuje ispod njihovog avatara. Zgodno. :thumbsup2

Kao što je Ljuba pomenuo, poenta nove grupe je pokušaj uvođenja reda na forumu, naročito prilikom diskutovanja i savetavanja (novih) članova u vezi kupovine opreme, kvaliteta iste, itd. Primera radi, ukoliko distributer ili proizvođač hvali opremu koju ujedno i distribuira (što po forumskim pravilima ne bi smelo da se događa) ili kudi opremu koju ne distribuira, to se može shvatiti dvojako: kao dobronameran savet čoveka koji zna o čemu govori, ali i kao vrbovanje članova (koji ne znaju ko se krije iza nick-a). Na ovaj način će članovi znati da je u pitanju distributer/proizvođač, te će sami moći da razluče koliko im savet znači. Nije isključeno da će biti otvorena bar još jedna grupa u narednom periodu, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Eh da, obrisan off.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...