Sve osim Onix sam slusao, Audio Note i Musical Fidelity narocito, ne kazem da je to lose kao ni EAR (pogotovo za phono) ali od Audio Note (a slusao ga u idealnim kombinacijama ) vise mi se svidja i Conrad(pojedini modeli), neki modeli Audio Research (reference na primer) pa i Lebenovi snagas i preamp o Air Tight necu ni da pricam jer njega imam trenutno kuci, i dosta DIY SE-a koje sam cuo po svetu , Yamamoto, pa ga (Audio Note) zato nisam ni kupio, ali da zakljucimo miroljubivo a to je da svako bira sta hoce i moze. i od Ongakua ima i bolje i skuplje, i bolje i jeftinije, znaci za svaciju dusu. pa koga voli i smatra da treba neka ga i kupi.AudioNote, Chord, Sugden, Musical Fidelity, Onix... verujem da bi ti stavovi bili kudikamo drugaciji...
Offtopic: <p>Pravo da ti kazem mislim da Audio Note kod nas ima status Nokia telefona, nije bitno kakav je stvarno vazno je da je Nokia. (mislim isti status ima i Mecka). <br></p><p>Zaboravio sam mozda i najbitnije, u Madjarskoj sam slusao kod coveka Tatic Audio i Audio Note KAGEKI i moj komentar ce samo biti hahahahahahahah. (bio je i njegov, a lik je Englez iz ambasade) </p>
Offtopic: Inace Gaku-on kao i Audio note u celini je jako malo zastupljen (procentualno previse malo) u odnosu na neke druge firme kod ljudi kojima novac nije nikakav problem a uz to su i veliki ljubitelji dobrog zvuka, njega mnogo vise forsiraju pojedinci po sajmovima narocito u Kanadi)
Cini mi se da je od tvojih sugestija samo Audio Note reference hi end koji mene zanima. ali ja sam naznacio tranzistorac jer lampasa imam.
Za kraj hvala na predlozima u svakom slucaju

Ova tema je zaključana