Jump to content

Photo

VELIKI TEST PIONEER SUSANO

• Zaključana tema Ova tema je zaključana
52 odgovora u ovoj temi

#21 shomi22

shomi22

Junior member

• Članovi
  • 51 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 18 мај 2011 - 21:29

Evo slika pocetne faze sobe.Tu fale police sa knjigama slike i jos sto sta ali mi nismo mogli da sve odmah vracamo jer smo goreli da se izigramo sa uredjajima i sve isprobamo.

Extra izgleda, ali ako smem da primetim nesto mi tu nije jasno, slike koje si postavio prikazuju floorstander zvucnike i centralni zvucnik u dve razlicite boje (finish) i to na prvoj i trecoj slici se jasno vidi da nisu u pitanju isti zvucnici. Cak se razlikuje i boja zida iza sistema, al ajde tu si mogao u medjuvremenu da izlepis tapet, a kada se pazljivo pogledaju police razlikuje se i boja srednje daske, te TV koga nisi do sada spominjao itd. Jesu li ovo stvarno slke tvog uredjaja ili su opet sa neta. :sad: Izvini ako sam malo nepoverljiv, ali vise nisam 100% ubedjen da se radi o tvom sistemu. PhotoShop je cudo. :???:

Install flash.

#22 ninja

ninja

Fisherman's Friend

• Članovi
  • PipPip
  • 3768 Poruka:
  • LocationVolvo Country

Poruka napisana 18 мај 2011 - 22:08

shomi, koristi naocale. Svjetlo i fotoaparat su enigma.
Digitalt sa Bill... Vinyl sa Bull

#23 pantaNS

pantaNS

soundman

• Članovi
  • PipPip
  • 1990 Poruka:
  • LocationNovi Sad

Poruka napisana 18 мај 2011 - 22:30

Ja videh na slikama tri razlicita patosa . . . od itisona, preko sitnog lamelnog parketa, do laminata . . . :nerd
The advantage of being wise is that you can play dumb, the opposite is much more difficult.

#24 DARTH MAUL

DARTH MAUL

Member

• Članovi
  • Pip
  • 203 Poruka:

Poruka napisana 18 мај 2011 - 22:47

Extra izgleda, ali ako smem da primetim nesto mi tu nije jasno, slike koje si postavio prikazuju floorstander zvucnike i centralni zvucnik u dve razlicite boje (finish) i to na prvoj i trecoj slici se jasno vidi da nisu u pitanju isti zvucnici. Cak se razlikuje i boja zida iza sistema, al ajde tu si mogao u medjuvremenu da izlepis tapet, a kada se pazljivo pogledaju police razlikuje se i boja srednje daske, te TV koga nisi do sada spominjao itd. Jesu li ovo stvarno slke tvog uredjaja ili su opet sa neta. :sad: Izvini ako sam malo nepoverljiv, ali vise nisam 100% ubedjen da se radi o tvom sistemu. PhotoShop je cudo. :???:

Smeš da primetiš.Evo da pojasnim ovi manji zvučnici su S-2ex i oni jesu u taman orah boji i ima ih 2kom svi su drugi u pesak boji.Pošto se kupuju posebno ja sam tražio da budu tamni jer idu u zadnji deo sobe neki moj trip. Slike su iz druge sobe i hodnika kada smo sve raspakovali
uhvatio nas je neizdrž pa smo povezali privremeno da bi smo se igrali pa smo stavili na staru policu jer je glavna soba bila sveže okrečena i stavljen laminat a i polica za glavnu sobu je stigla tek posle dva dana.TV nisam spominjao jer je kupljen prošle godine i nije povezan sa ovom nabavkom.

#25 DARTH MAUL

DARTH MAUL

Member

• Članovi
  • Pip
  • 203 Poruka:

Poruka napisana 18 мај 2011 - 23:22

Pošto vidim da su se pojavile odredjene sumnje u verodostojnost mojeg sistema i slika sada cu još jednom napisati da svi možete da vidite i pročitate.Prva serija slika je slikana u drugoj sobi i hodniku.Nasumično i bez reda ja sam ih postavio da bi vam dao neku predstavu kako to izgleda bez namere da nekog prevarim i dovedem u zabludu.Podni i centralni zvucnik su bokova boje peska a druga dva su boje taman orah i stalci su tamni.Tamo gde sada stoje doći će police sa knjigama koje su svetlije boje.Namerno sam uzeo tamne jer mislim da ce se uklopiti sa policama.
Drugi svetliji zvučnici mi se bolje uklapaju tu gde stoje uvece to mnogo dobro izgleda kad su svetla prigušena.Pošto se kupuju odvojeno ja sam tako hteo.Glavna soba u kojoj se sad nalaze uredjaji bila je do skoro dečija i zbog njene geometrije je izvršena rokada.Okrečena je i postavljen je laminat ali nije polica bila gotova pa smo iz nestrpljenja povezali sistem u staroj sobi da bi se malo igrali i probali dok polica ne stigne.Pa kad je stigla shvatili smo da je plejer nisko pa smo dodali još jednu poprečnu dasku. Naravno da sam ženu i decu iselio privremeno kod tašte a mi smo ponovo bili momci.Eto to je sve.
Moja je namera bila da sa vama podelim jedno novo iskustvo i zadovoljstvo.

#26 Bujodrag

Bujodrag

Šušumider

• Članovi
  • PipPip
  • 6202 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 18 мај 2011 - 23:26

Ma, niko ti neće verovati sve dok kuhinjskim nožem ne budeš urezao svoje ime na zvučnike i ne budeš se slikao pored svog uratka.

Ne uzbudjuj se i uživaj!

:wave2

Nastavi sa slikama.

Dete, kakva ti reč iz ograde izlete zubne?
Primitivci nemaju ogledalo!

Sunburst teaser

#27 pekka68

pekka68

Member

• Članovi
  • Pip
  • 618 Poruka:

Poruka napisana 19 мај 2011 - 08:03

Ma, niko ti neće verovati sve dok kuhinjskim nožem ne budeš urezao svoje ime na zvučnike i ne budeš se slikao pored svog uratka.

Ne uzbudjuj se i uživaj!

Nastavi sa slikama.

Meni je ipak tu nesto sumnjivo. Na primer, spomenut je rucak sa menadzerima u Minhenu, a nije receno u kom restoranu i sta je bilo na repertoaru. :ruganje

Takvi detalji odmah probude sumnju kod nas koji smo operisani od zavisti. Nadam se da se slazete. :cheers

#28 marvin

marvin

Member

• Članovi
  • Pip
  • 461 Poruka:

Poruka napisana 19 мај 2011 - 08:14

DARTH MAUL, iskrene čestitke na sistemu. Da li je nešto rađeno po pitanju akustike sobe?

#29 Willi Studer

Willi Studer

Moderator

• Moderator
  • 4695 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 09:01

Koji je laptop u pitanju i kako iygleda reprodukcija sa njega?

#30 shomi22

shomi22

Junior member

• Članovi
  • 51 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 09:46

shomi, koristi naocale. Svjetlo i fotoaparat su enigma.

Enigma?!?!?
Brate pa za ove slike ti ne trebaju naocare, vec samo sekunda koncetracije.

Pošto vidim da su se pojavile odredjene sumnje u verodostojnost mojeg sistema i slika sada cu još jednom napisati da svi možete da vidite i pročitate.Prva serija slika je slikana u drugoj sobi i hodniku.Nasumično i bez reda ja sam ih postavio da bi vam dao neku predstavu kako to izgleda bez namere da nekog prevarim i dovedem u zabludu.Podni i centralni zvucnik su bokova boje peska a druga dva su boje taman orah i stalci su tamni.Tamo gde sada stoje doći će police sa knjigama koje su svetlije boje.Namerno sam uzeo tamne jer mislim da ce se uklopiti sa policama.
Drugi svetliji zvučnici mi se bolje uklapaju tu gde stoje uvece to mnogo dobro izgleda kad su svetla prigušena.Pošto se kupuju odvojeno ja sam tako hteo.Glavna soba u kojoj se sad nalaze uredjaji bila je do skoro dečija i zbog njene geometrije je izvršena rokada.Okrečena je i postavljen je laminat ali nije polica bila gotova pa smo iz nestrpljenja povezali sistem u staroj sobi da bi se malo igrali i probali dok polica ne stigne.Pa kad je stigla shvatili smo da je plejer nisko pa smo dodali još jednu poprečnu dasku. Naravno da sam ženu i decu iselio privremeno kod tašte a mi smo ponovo bili momci.Eto to je sve.
Moja je namera bila da sa vama podelim jedno novo iskustvo i zadovoljstvo.

Druze, bez ljutnje, ali i centralni zvucnik imas u dve boje, kako kazes orah i pesak ?!?
E, to se bas ne uklapa u tvoje objasnjenje verodostojnosti tvog sistema, te izaziva jos vecu sumnju.
Sto se tvoje namere tice, lepo od tebe, i drago mi je da si ispisao lep review, pa makar i da si ga preveo, svakako bice od koristi.

U svakom slucaju, ocekujem vise od 3 slike iz raznih uglova i pozicija sa vise ubedljivih detalja, ili jedino da nas sve obuces u kosulje sa kopcanjem na ledjima. :cheers

Meni je ipak tu nesto sumnjivo. Na primer, spomenut je rucak sa menadzerima u Minhenu, a nije receno u kom restoranu i sta je bilo na repertoaru. :ruganje

Takvi detalji odmah probude sumnju kod nas koji smo operisani od zavisti. Nadam se da se slazete. :cheers

Rucak sa menadzerima tesko da ces da dobijes i kada potrosis 50000 eura na Bang & Olufsen.
Operisani od zavisti?!?
Da si ti meni ziv i zdrav, jedva sam cekao da pogledam ovakav sistem i procitam recenziju iz prve ruke, a onda mi se javio neki cudan osecaj u predelu glave dok prsticima opipavam teme... a posto sam po prirodi esteta, cinilo mi se da mi rogovi bas ne bi stajali.
Doduse o ukusima ne treba raspravljati, neko voli bradu, neko brkove, a neko i rogove... kako ko... tako da svaciji izbor postujem. :cheers

#31 Bujodrag

Bujodrag

Šušumider

• Članovi
  • PipPip
  • 6202 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 09:51

ocekujem

Očekuješ?

Svašta.
'Si ti neki sudija?Tužilac?

Sunburst teaser

#32 shomi22

shomi22

Junior member

• Članovi
  • 51 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 10:06

Očekuješ?

Svašta.
'Si ti neki sudija?Tužilac?

A sta si ti, brka?
Daj brate, uozbilji se, ako cemo ovde na forumu da postavljamo tudje slike kao svoje sa namerom da uzivamo u necijim cestitkama i divljenju, a pogotovo onih kojima je ovakav sistem nedostizan, bojim se da ce ovaj forum prerasti u nesto sto ne bismo hteli. :wink:
Iskreno, draze mi je da vidim sistem sklopljen za 100 eura, ali autentican, svoj, jer predstavlja neciji prvenstveno trud u skladu sa mogucnostima, nego razmetanje sa desetinama hiljada eura, jer kad tad ces se probuditi i shvatiti da je san prosao.

Naravno da ocekujem vise slika, jer za sada nemam ni jedan argument, da bih izrazio svoje odusevljenje i iskreno cestitao ponosnom vlasniku ovakve azdaje.
Nazalost nisam od onih koji bi nekome davali lazne cestitke.

#33 Bujodrag

Bujodrag

Šušumider

• Članovi
  • PipPip
  • 6202 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 10:12

A sta si ti, brka?
Daj brate, uozbilji se..

Uh, nikako, ozbiljnost prepuštam tebi.

Toliko od mog offtopica.

Sunburst teaser

#34 sondek

sondek

Audiofil

• Članovi
  • PipPip
  • 2700 Poruka:
  • LocationNovi Sad

Poruka napisana 19 мај 2011 - 10:42

Dart Maul uzivaj u svojim novim spravama.Nadam se da se vec nisi pokajao sto si nam ih predstavio.Uspeh bilo kakve vrste je nesto sto se jako tesko prasta u nasoj sredini,pa cak i dobar hifi.Ne cudi me sto su sa foruma nestale teme o bilo kakvoj kvalitetnijoj opremi.Ili ce neko da ti objasni kako si pametnije mogao da potrosis novac,il' vec neka druga paranoja,zavist il sta vec.Podsecam samo na temu lale "nova iskustva"...,ogadilo se coveku sto je prezentovao svojih nekoliko apgrejda i ne zalazi vise na forum,ima takvih primera kolko hoces.U medjuvremenu gledamo prikaze sjajnih high end sprava od 50 do 100E i 30-40g starosti.Sta me briga jel' neko ovde stvaran,tetka ili teca tu smo radi uredjaja,pa ako neko predstavi nesto sto se retko vidja,a jos manje slusa u tome uzivam bilo to njegovo il' ne.
P.S.Mog sina koji je 24h dnevno u "Stars Wars-u" odusevljava sto ovde ima neko iz njegove maste,sprave su iz tatine.Indzoj :cheers
Linn Sondek lp12/Ittok/Adikt,Linn Karik Numerik CD/Linn Kudos/Naim 72-hicap-250/Naim Sbl

#35 alenvprekršku

alenvprekršku

Member

• Članovi
  • Pip
  • 404 Poruka:
  • LocationLjubljana

Poruka napisana 19 мај 2011 - 10:57

Rucak sa menadzerima tesko da ces da dobijes i kada potrosis 50000 eura na Bang & Olufsen.

Istina je! Provereno iz prve ruke, dobio sam kafu. :rolleyes:
B&O fan

#36 baal

baal

Member

• Članovi
  • Pip
  • 206 Poruka:
  • LocationKovin

Poruka napisana 19 мај 2011 - 10:59

Dart Maul uzivaj u svojim novim spravama.Nadam se da se vec nisi pokajao sto si nam ih predstavio.Uspeh bilo kakve vrste je nesto sto se jako tesko prasta u nasoj sredini,pa cak i dobar hifi.Ne cudi me sto su sa foruma nestale teme o bilo kakvoj kvalitetnijoj opremi.Ili ce neko da ti objasni kako si pametnije mogao da potrosis novac,il' vec neka druga paranoja,zavist il sta vec.Podsecam samo na temu lale "nova iskustva"...,ogadilo se coveku sto je prezentovao svojih nekoliko apgrejda i ne zalazi vise na forum,ima takvih primera kolko hoces.U medjuvremenu gledamo prikaze sjajnih high end sprava od 50 do 100E i 30-40g starosti.Sta me briga jel' neko ovde stvaran,tetka ili teca tu smo radi uredjaja,pa ako neko predstavi nesto sto se retko vidja,a jos manje slusa u tome uzivam bilo to njegovo il' ne.
P.S.Mog sina koji je 24h dnevno u "Stars Wars-u" odusevljava sto ovde ima neko iz njegove maste,sprave su iz tatine.Indzoj :cheers

Podvlačim svaku reč! Žao mi je što se neke teme pretvaraju u "The X-Files"! Sa zadovoljstvom sam je pratio do momenta iznenadnog istraživanja autentičnosti slika! Nemam reči više!

Dart Maul, želim ti dugo uživanje u sistemu!
slusaj i uzivaj

#37 shomi22

shomi22

Junior member

• Članovi
  • 51 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 11:18

Ovde su pojedinci ćoravi, ili se svi prave blesavi.

Da li ima nešto što sam pogrešno primetio ili video i da li sam nešto izmislio u vezi gore priloženih slika? Ako ima, slobodno me pokopajte argumentima i ja ću se časno izvinuti širokom auditorijumu u suprotnom, glupo je komentarisati moje postove i veličati plagijatore.

Što se mene tiče, kao što sam i napisao u nekom od prethodnih postova, drago mi je što je neko detaljno opisao ili preveo nečiji review pomenutih uređaja i to je svakako korisno pročitati, RESPECT. Samo mi smeta i smatram, da nije u redu, da neko koristi tuđi rad i fotografije predstavljajući kao autentični svoj. I to je to. Nema potrebe za bespotrebnom polemikom. Ko ne vidi ili ne želi da vidi, neka se pridruži čestitkama, a ne da izvrgava ruglu ono što je možda istina (i dalje sam uzdržan i neću da tvrdim 100%, dok nevidim više fotografija), jer i ja bih zaista bio srećan da nisam u pravu i da od srca čestitam Darth Maulu. Za sada, kako stvari stoje, moje oduševljnje i čestitke ne bi bile iskrene. Svakako, razumem i ljude, kojima je lakše da beže iz stvarnosti i sebe opravdavaju tako što nekome lepe epitete tipa zavist, ljubomora itd., ubeđujući i sebe i druge u ono što i sami znaju da nema veze sa realnošću. Toliko.

#38 durd3n

durd3n

Member

• Članovi
  • Pip
  • 174 Poruka:
  • LocationBeograd - LION

Poruka napisana 19 мај 2011 - 12:57

WOW za sistem :thumbsup2

fora....
Mozes kao ono u filmovima da slikas sistem sa naslovnom stranom danasnje politike heheh heheh

Voleo bi Avatar da pogledam na takvom sistemu 8-)
Uzivaj....

"balance is everything" =>Project carbon Esprit- phono box S, Marantz 2120, Asus Xonar STX +>Exposure 2010S2 DAC, Primare I30, dynaudio s1.4...

#39 Kuja

Kuja

Audiofil

• Članovi
  • PipPip
  • 2088 Poruka:

Poruka napisana 19 мај 2011 - 14:00

.

Niko ne voli partibrejkere i svi napadose Shomija,
pa mi je sada nekako bezveze da ostavim coveka samog i precutim da sam i ja nesto neobicno primetio... :)

Sa jedne strane, skapirao sam u poslednje vreme da je najcese najbolje da na forumu gledam svoja posla i da ne budem svugde mirodjija,

... a sa druge strane kao neko ko se bavi profesionalnlno fotografijom,
zbog cisto profesionalne deformacije moram da priznam da se i meni ucinilo da kod pojedinih fotografija iz posta #4 pod nazivom "Predstavljanje"
postoje neke nekonzistentnosti tehnicke prirode.

Nisam tome pridao nikakvu paznju, posto sam pretpostavio da je covek pokupio i nekoliko slika sa interneta kako bi nam pokazao o kojim se tacno uredjajima radi.

Kada sam kasnije u postu #25 procitao da su sve(?) slike originalne:

Prva serija slika je slikana u drugoj sobi i hodniku.Nasumično i bez reda ja sam ih postavio da bi vam dao neku predstavu kako to izgleda

...nesto mi je bilo cudno.

Kako bi razresili misteriju i izbegli dalje nepotrebno prepucavanje koje svima kvari uzitak, za pocetak bi bilo zanimljivo saznati odgovore na par pitanja:

1) Kada su slikane fotografije iz posta #4 ("Predstavljanje") - tacan ili priblizno tacan datum?

2) Koji aparat je koriscen - proizvodjac i tacna oznaka modela?

3) Kada su slikane velike fotografije (sistem finalno postavljen u sobi)?

.

#40 zexoni70

zexoni70

Member

• Članovi
  • Pip
  • 187 Poruka:
  • LocationBeograd

Poruka napisana 19 мај 2011 - 14:03

WOW za sistem :thumbsup2

fora....
Mozes kao ono u filmovima da slikas sistem sa naslovnom stranom danasnje politike heheh heheh

A ovde sigurno lezi neki od odgovora!
http://www.minhembio.com/zippe/198501

http://nuke.nonsoloaudiofili.com/TAVMilano2009QuintaParte/tabid/164/language/en-US/Default.aspx

http://www.hometheaterhifi.com/component/content/article/779.html?start=1

Mozda ta zamisao sa "Politikom" i nije losa stvar i eventualno bi rasterala svaku sumnju na autenticnost slika! :D :grin:
A pravom vlasniku cestitam na prelepom sistemu! :thumbsup2

TRUST NO ONE,THE TRUTH IS OUT THERE!

0 Korisnik(a) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova

AV impuls