Jump to content


Tommy Emmanuel u Zagrebu


DARKOB

Recommended Posts

Tommy Emmanuel u Zagrebu

Nakon viÅ¡egodiÅ¡njeg izbivanja, gitaristiÄki virtuoz Tommy Emmanuel ponovno se vraća pred zagrebaÄku publiku: 18. studenog nastupit će u Maloj dvorani Doma sportova.

Od prvog gostovanja u Hrvatskoj 2003. godine, Emmanuel je među domaćom publikom stekao kultni status nastupajući po manjim koncertnim prostorima i pružajući ljudima jedinstveni i nezaboravan show za koji se uvijek tražila karta više. Koncert u Domu sportova bit će mu najveći dosad u Hrvatskoj, dovoljno velik za sve njegove obožavatelje.

Ovaj australski pulen Cheta Atkinsa, dvostruko nominiran za nagradu Grammy, a viÅ¡estruko nagraÄ‘ivan po mnogobrojnim svjetskim festivalima i Äasopisima, autor je 18 glazbenih izdanja, od kojih su neka posvećena iskljuÄivo instruiranju nadolazećih naraÅ¡taja gitarista.

U karijeri koja se prostire na Äetiri desetljeća, teÅ¡ko da postoji glazbeno ime s kojim nije suraÄ‘ivao ili nastupio. Godinama je razvijao autentiÄnu i inventivnu tehniku muziciranja, jednostavno je nazivajući 'finger-style', a koja mu omogućava da gitaru svira sa svih deset prstiju – najboljim orkestrom na svijetu kako sam kaže.

Kao predgrupa Emmanuelu u Domu sportova nastupit će irski sastav Mairtin O'Connor Trio koji ga prati na ovoj turneji

Od, 21. rujna, u prodaju su ulaznice za veliki zagrebaÄki koncert Tommy Emmanuela, koji će se 18. studenog održati u Maloj dvorani Doma sportova.

Cijena ulaznica je 150 kuna u pretprodaji te 170 kuna na dan koncerta. Ulaznice su sjedeće i vrijede za tribine Male dvorane.

U prodaji je i posebni paket od 300 ulaznica za sjedeća mjesta u parteru dvorane po cijeni od 200 kuna

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...