Jump to content


FTA(Final Touch Audio)


ScepanBG

Recommended Posts

  • 1 month later...

happy new year greetings 2016

                                                                                                                                                                              Vladan i Zoran

Link to comment
Share on other sites

Ako mogu da preporucim da se malo sredi sajt FTA, i updejtuje sa novim proizvodima. Takodje, bilo bi dobro drzati se odredjene sistematizacije kod proizvoda (npr, da se jedan kabl ne pravi u vise varijanti i od vise razlicitih materijala, pa tako imamo kabl sa jednim imenom koji se nekad pravi od ovoga, nekad od onoga i sl.). Jednostavno, ako neki materijal nije dostupan za odredjeni kabl (model-x), onda se diskontinuje i ubaci neki noviji model (sa dostupnim materijalima). 
 

Msm, ne zekeram nista, da me ne shvatite pogresno :)

 

Srecna nova godina!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Razmišljao sam da li da počnem novu temu, ali ipak sam se odlučio da napišem u ovoj temi, jer je kabl ipak delo ZoranaZu ...

Dakle, iako sam relativni skeptik po pitanju svih mogućih i nemogućih kablova - pogotovo onih skupih, vremenom sam i ja počeo da se ponašam kao hrčak i da kupujem jedan po jedan kabl različite namene, da uporedjujem, slušam i razmišljam kuda dalje. Iskristalisalo se vremenom šta volim a šta ne, i to i koristim, zvučne posrebrene, interkonekt posrebreni, itd. Nije to ništa skupo, ja sam uspeo da nadjem kompromis izmedju cene i mog ličnog zadovoljstva. Imam i nekoliko usb kablova, i svi mi zvuče isto, možda nijanse a možda je to do trenutnog raspoloženja.

Prilikom slanja strujnog kabla Zokiju na sklapanje, u povratku mi pošalje neki usb kabl (rekao sam mu da ga pošalje da probam, iako mi nije trebao), neobične konstrukcije, zove se Callisto. Bele boje, kraćušan malo, ali povežem ja to da probam. Malo poslušam, osećam nešto drugačije, meni zvuči prijatnije, tačnije nego oni koje imam. Nemoguće, usb kabl ne bi trebao da ima neke bitne razlike, pročitao sam celu temu sa onog znalačkog foruma, srećom slabo sam šta zapamtio. Poslušam kabl sledeći dan, pa sledeći ... Neverovatno, usb kabl koji mi je legao ravnopravno kao zvučnički, kao interkonekt ... Naručim od Zokija takvu konstrukciju kabla, malo duži i prilagodjen putanji dac - mini komp kroz policu, bez lomljenja, prirodan pad ;)

Dodje Callisto mk2 ...

Ostao sam bez teksta, fantazija usb kabla. Samom sebi zvučim blesavo kada ovo pišem, ali kabl je neverovatan.

Pisaću još o kablu ako budem imao inspiracije u nekom periodu, ne bih sada da davim ...

Radjanje superkabla:

 

IMG-e661f131d2bca3e0f8fb07b0e2b48e16-V.jpg

Link to comment
Share on other sites

Moja preporuka je iz mog ubedjenja - pitajte ZoranaZu ima li na probu, probajte kabl, da ne bude samo napisano da je jedinstven u svojoj a i višoj kategoriji, ako nekoga uopšte interesuje. Napišite šta mislite o istom, ako ga čujete, i dobro i loše ...

Ovo nije nikakva reklama, kako god šta ko zamišljao. Nisam se dogovarao ni sa kim da hvalim kabl, niti sam ga dobio besplatno, niti me je iko molio ili tražio da ga hvalim - Zoki je po mom shvatanju veoma pošten po tom pitanju.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...