Sonichammer

HiFi distributer / proizvođač
 • Content count

  7,014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

About Sonichammer

 • Rank
  AV Impuls

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.avimpuls.com/.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Admirala Geprata 3b/8 Beograd
 • Interests
  hifi

Recent Profile Visitors

7,268 profile views
 1. Slobodna tema

  Bilo bi jako interesantno cuti ih.
 2. Kakav oglas (2018. edition)

  Cena je sasvim realna po mom misljenju. Narocito jer za te pare, mnogi se slazu, bolje nema.
 3. Kakav oglas (2018. edition)

  Creek Evo 2 je zavrsio prodaju sa cenom od 950€. jedan Creek Evo 1 u mint stanju , star pet-sest godina, pre par nedelja prodat za 400€. Racunica je vise nego jasna. Ako neko nema, druga je stvar...
 4. Kakav oglas (2018. edition)

  Creek evo 2 je blago transparentniji i “brzi” u odnosu na seriju 1. Ko ga proda za manje od 400€ ili duguje pare ili ne zna sta ima . Sve ovo pod uslovom da je u dobrom stanju i da nije otvaran i cackan. Sta se sve nudi i za koje pare, mislim da za reprezentativan primerak nije prrvise odvojiti ni do 500€. Sve ispod toga je vise nego sasvim solidna kupovina. Ja sam proslog leta prodao jedan kom u silver varijanti za 520€
 5. Spendor Café

  Da, na to sam mislio.
 6. Spendor Café

  Prostorija u kojoj ih ja prezentujem ima 20m2, mozes da mi se javis i dodjes da cujes kako to radi. Mozemo da uporedimo sa A4 a mozemo uz A2 da u pomoc poxovemo i Rel subwoofer, npr T7i. Licno mislim da je A2 ipak mozda mali za 24m2 ali bi, ponavljam uz solidan sub sigurno bio sposoban da ispuni i veci prostor od pomenutog. Na stranu sto bi sveukupna zvucna slika dobila na kvalitetu. Sa kojim pojacalom se A2 slusa u tvojoj sobi?
 7. Spendor Café

  Razlika je sustinski u gabaritu zvucnika tj u velicini kabineta koja svakako utice na prezentaciju i odredjuje razlike izmedju A2 i A4 manje vise na nacin na koji je Vlajo to opisao. A2 je namenjen manjim prostorijama dok A4 moze uspesno da savlada i prostore nesto vece od 20m2.
 8. Sta ste nabavili (od HiFi-ja)?

  Sondek, mozes da zoves kuma da mu trazis cast. Sto se mene tice , bez obzira na uslove koje je dobio jer ste kumovi, kad se jednom ti i ja negde sretmemo, prve dve ture ja zovem. p.s. gore pomenuto naravno nece uticati na konstantni sukob misljenja na forumu.
 9. Sta ste nabavili (od HiFi-ja)?

  Nije tacno. Bila su dva para es11, ovaj skuplji u dobrom stanju i jedan par kozmeticki losiji i jeftiniji. Nema mesta paranoji i teoriji zavere..
 10. Sta ste nabavili (od HiFi-ja)?

  Zvucnici su moji.
 11. Milošev dvodelni muzički sistem

  Verujem.
 12. Milošev dvodelni muzički sistem

  Kad smo kod audio namestaja, kolega sa foruma surokvl je profesionalni stolar a uz to i pasionirani audiofil. Vise puta sam bio u ptilici da se uverim u sjajne vizuelno akusticke performanse njegovih polica.”Sand box” koji smo koristili na predhodnom HiFiles sajmu a na kome su stajali i svirali Chord DAC-ovi njegovih je ruku delo. Posetioci su mogli da se uvere u izuzetan estetski kvalitet. Upravo zato je i dogovoreno da na sledecem nastupu njegove police budu deo prezentovanog audio lanca. Sto se tice brendiranih polica, tradicionalno se ne slazem sa Sondekom pa se u skladu sa tim ne mogu sloziti ni ovaj put - npr Finite Elemente Spider polica vredi svaki ulozen Euro, po mom misljenju. To sto je skupa je plod okruzenja i standarda u kojem je nastala a ne “lopovluka”. Sto nas narod kaze: “Nije cerko pijaca skupa, nego si se ti lose udala” .
 13. Koji dac kupiti

  Ne mora, ima i na KP
 14. Koji dac kupiti

  U bajci
 15. Koji dac kupiti

  Stari model ali vredi te pare bez dileme. kad se dodaju troskovi dostave a ds se ne svercije onda je vec malo drugacije.