Sonichammer

HiFi distributer / proizvođač
 • Content count

  7,098
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

About Sonichammer

 • Rank
  AV Impuls

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.avimpuls.com/.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Admirala Geprata 3b/8 Beograd
 • Interests
  hifi

Recent Profile Visitors

7,438 profile views
 1. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Ti cuti !
 2. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Mislim da je bolje ici na Bench, realnije, postenije jer je on konstanta u jednom od sistema. Ubacivanjem drugog konvertora ubacili bi variabilu vise. Taj Bench je sigurno dobar. Da li su npr. Young ili Hugo 2 bolji (ili nisu) i koliko ovde nema znacaja.
 3. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Slazem se. Vlasnici ili konstruktori - ko donese.
 4. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Moja ideja je bila da se uporedjuju kompleti - amp i preamp. Dac moze da bude svuda Bench. npr...
 5. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Ko gubi ima pravo da se ljuti.
 6. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Nesto razmisljam, ako sve bude islo u zeljenom smeru.... bilo bi jajo intrtesantno ivesti jos jedog takmacs, Acoustic Invader ! Naavno, ako se , pre svega organizator a onda i konstruktor sa tim slozi. Naime, slusao sam AI pojacalo snage i predpojacalo. Zaista respektabilne naprave u zvucnom smislu, najblaze receno. Strta bi bilo ne uporediti ih kad se vec pruza prilika.
 7. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Mozda uzmemo tebe.
 8. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Hvala. Nemam ni ja nista protiv da dodjes i budes prisutan (u dogovoru sa organizatorom i ako ideja uopste zazivi) iako si rekao da vise nikad neces.
 9. Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Ako ima interesovanja mogu da ponudim za test prostorije AV Impulsa. Test moze da se odradi bez previse cimanja. Izbor zvucnika pristojan a postoji mogucnost prisustva , uz vlasnike uredjaja, i manjeg broja gostiju odabranih od strane glavnog organizatora (Scepan).
 10. Chi-Fi

  Eto, sad smo se razumeli. Da si odmah tako rekao ustedeli bismo celodnevno nadmudrivanje. Ja recimo, vozim daleko bolji automobil od Logana. Nebitno je koji jer ni ja ne zelim da time privlacim paznju. Ja to volim, taj auto... vozim ga zbog sebe, uzivam u njemu. Odlico me sluzi i ne kvari se. Redovno odrzavanje jeste skupo iznad proseka ali kako ja u sali umem da kazem :” kad dam gas , ja na sve zaboravim”. P.s. i bez veze si me posvadjao sa ringerajom i vdzeletom. Onaj sonyboy me ne mirise odavno.
 11. Chi-Fi

  Vincent uopste nije za izbegavati. PrimaLuna... da je ovo normalno trziste, ja bih uvozio PrimaLunu. Mislim da sam ovim jasno izneo sta mislim.
 12. Chi-Fi

  E, e, e... polako... ja sam rekao da su kineski urefjaji a ne Kinezi kante i to ne zato sto ne umeji nego nece da naprave bolje. ja sam se tskodje sprdao sa vlasnicims Logana koji tvrde da je logan vrh auto i to ne zato sto nemaju za Mercedes vec bas zato sto imaju al ne daju jer su stopse i jajare a nama prpdaju mooda za bubrege i svoj tvrdicluk pravdaju listom prioriteta. Costa manipulacija. Pametnom dovoljno.
 13. Chi-Fi

  Jos nesto u pravcu mog stava da ovde na forumu nedostaje kultura u uzrazavsnju te preciznost i smislenost istog. Da li ovdde treba, a ja mislim da treba, praviti razliku izmedju “cisto kineskih” proizvoda tipa Shang Ling npr koji je “kinez” po svim patametrima i Vinceny ili PrimsLuna koji sr prsve i Kini ali pod budnim okom zapadno evropskpg vlasnika sije su pameti i znanja plod?
 14. Chi-Fi

  Mene je to, moram priznati, jako iznenadilo sli nisam hteo da dplivam ulje na vatru.