Jump to content


Wazzuu

Članovi
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

About Wazzuu

  • Birthday 07/19/1981

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

3,238 profile views

Wazzuu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Wazzuu

    SBB EON

    Vidiš, ne sećam se da sam to probao, javljam ako s opet desi. Što se tiče gledanja unazad, nisam primetio pad kvaliteta, ali nisam ni zahtevan TV konzument pa ne obraćam pažnju preteranu. Možda zbog toga što eon Smart box za gledanje unazad koristi net, dok je d3 koristio coax vezu nezavisnu od neta Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
  2. Wazzuu

    SBB EON

    Desava se da daljinac izgubi BT vezu, kod mene za 4 meseca dva puta, reset uredjaja resio stvar... Artefakte nemam nikakve, ali je i DAC drugi...
  3. Takodje novi clan familije, prvo hvala Rosuljcu na angazovanju, a zatim i na poklonu. Apelujem da se to ipak promeni, ustanovi red placanja i sve po redu kako treba, familijarno. Ne da covek broj racuna pa to ti je, svaka cast jos jednom... Prvo nisam mogao da skinem Tidal na mobilni, ni sa vpn-om, pet uredjaja prijavljuje kao incompatible (od starijih do vrlo svezih Androida). Na kraju pobedio Aptoide, cast radi lepo.
  4. Evo i kako sve to izgleda, sistemom zadovoljan. Kod mene se uglavnom slusa jako tiho a postojeca kombinacija je za to odlicna. Izvor je laptop, hd-dac1 je i preamp i dac trenutno, Yamaha je ozbiljna sprava, neugledna ali iza nje je tezak studijski rad. Ovaj Marantz cd network receiver je sjajna sprava, 30-tak vati u d klasi. Tu je privremeno, ide na ranc da pusta sve izvore.
  5. KSN su fantasticne kutije, verujem da bi u tolikoj prostoriji napravile dar-mar. Ja imam neku terasu 2x2 adaptiranu u radnu sobu, uzeo sam bas pre neki dan aktivne Yamaha msp3, slicne su to dimenzije kao KSN, osecam se kao na svirci u Festu.
  6. Samo oglasi, ja stavio da na KP da kupujem, brzo sam ih nabavio. Posavetuj se jos, mozda ima i bolja kupovina.
  7. Dynaudio d52 sam ja imao na svojim
  8. Bas sam to i ja pomislio Sta god da je problem, igranje sa ovim zvucnicima nece dati rezultate. Resenje je naravno kupiti nove, skratiti sebi muku. Slicno mi je bilo sa prethodnim kutijama, jednostavno su pogadjale sobni mod iz svake pozicije, sa stalcima ili bez, kompresija u pitanju.
  9. Imam sobu skoro pa istih dimenzija i zapremine, Focus 140 - prethodnik modela 160, stoje na duzem zidu. Ne zvoni mi soba. Ili je do sobe ili do onoga ispred zvucnika.
  10. Na prodaju moja kartica, sa kutijom i svim propratnim dzidzabidzama. Nemam jedino originalni USB kabl, ali dajem neki iz fioke. Ispravna karta, solidan dac unutra ak4396, moze da radi i kao standalone preamp. Cena 80e.
  11. Pozdrav Kortez, Kada sam kupio zvucnike nisam dobio sundjere, i jos nisam naisao na njih na oglasima, tako da se prijavljujem, placam pivo kad se vidimo.
×
×
  • Create New...