Willi Studer

Moderator
 • Content count

  6,617
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Willi Studer

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 07/19/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

8,872 profile views
 1. Willijeva plejlista klasične muzike 2017.

  Verdi: Moć sudbine Rozalind Plourajt, Agnes Balca, Hoze kareras, Renato Bruzon, Pata Burčualdze, Huan Pons, Ambrozijski operski hor, Filharmonijski orkestar, Đuzepe SInopoli Moć sudbine je bila prva Verdijeva opera koju sam kupio. Bilo je to u maloj radnji sa kompakt diskovima pored vojne knjižare u Vasinoj ulici. Iako spada u Verdijeve manje važne opere, meni je najomiljenija.
 2. JBL & harman/kardon

  Оpasno! Daj još slika!
 3. Ne može da radi bez posledica. Bolje je i bezbednije nabaviti zvučnike koji odgovaraju pojačalu.
 4. Willijeva plejlista klasične muzike 2017.

  Vivaldi: Pariski koncerti Modo Antiquo, Federiko Marija Sardeli Postoj nekoliko gradova koji su bili posebna inspiracija kompozitorima i čija imena nose u svojim nazivima: London, Prag, Drezden i Pariz. Poslednja dva se posebno odnose na Vivaldija, jer čine dva ciklusa koncerata koji pršte od invencije i snage kao da su priključeni na Đerdap. Pariske koncerte sam prvi put čuo sa diska uz časopis "Amadeus". Ovaj snimak sa Sardelijem tada još uvek nije bio objavljen.
 5. Sustanje,brujanje zvucnika

  Čitajte temu. Problem je u mini liniji i kada su izvori iskopčani.
 6. harman kardon hk ili avr

  HK970 je odlično pojačalo, samo treba proveriti da li je taj primerak otvaran ili popravljan. A/V risiver svira lošije od stereo pojačivača iste cene. Tjuner koji je bolji nego u tim risiverima može da se kupi za nekoliko desetina evra.
 7. Willijeva plejlista klasične muzike 2017.

  Vivaldi: Herkul na Termodontu Galantna Evropa, Fabio Bjondi Herkul na Termodontu je još jedna u nizu najboljih Vivaldijevih opera. U velikoj meri je originalna, u smislu da nema mnogo koncerata, arija niti melodija pozajmljenih iz drugih dela.
 8. Hi-Fi Higijena

  Kod Maze u M-Kablu.
 9. Hi-Fi Higijena

  Onaj od Maze u M-Kablu.
 10. Denon PMA725R problem

  Na oba ili samo na jednom kanalu?
 11. Hi-Fi Higijena

  Najobičniji Pronto za laikrano drvo, s tim što ne treba prskati već nanositi krpom da kapljice ne bi zalutale na membrane, vešanja i druge delove koji nisu od drveta..
 12. Willijeva plejlista klasične muzike 2017.

  Vivaldi, Koncerti s orguljama Roberto Loređan, L'arte dell'arco, Federiko Guljelmo Šest koncerata za različite instrumente, najčešće violinu i gudače, s orguljama kao drugim instrumentom. Divno izvođenje i snimak, o koncertima da i ne govorim. Ako imate prilike da čujete ovaj album, obavezno to učinite.
 13. Hi-Fi Higijena

  Najbolji alat za čišćenje audio i video opreme je obična četka za farbanje širine 20 mm. Ona odlično uklanja prašinu iz svih žlebova i ivica. Posle otprašivanja, uređaji izgledaju vidno čistije. Za površine jednom mesečno Clin za pranje prozora. Za drvo na zvučnicima Pronto. Jednom u šest meseci Deoxit za sve konektore.
 14. Sustanje,brujanje zvucnika

  Za početak, nemoj više ništa da kupuješ. Nije mi jasno da ti je neko savetovao izolator za šuštanje koje najverovatnije dolazi iz same mini linije, od starosti i zaprljanosti prekidača i potenciometara. Ako se šuštanje i brum (dva odvojena problema) čuju i kada isključiš kompjuter iz mini linije, onda JVC treba da se popravlja.
 15. Willijeva plejlista klasične muzike 2017.

  Vivaldi, Temudžin Barokni operski orkestar Guastale, Sandro Volta Dvanaesta po redu koju je Vivaldi komponovao, ovo je jedna od njegovih opera koje zvuče dosta kamerno jer se sastoji skoro potpuno od rečitativa i arija, skoro da nema horova.