Jump to content


maxa

Članovi
  • Posts

    975
  • Joined

  • Last visited

About maxa

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Jug Srbije
  • Interests
    music

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maxa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. NAD C352 , secam se da je odlicno radio sa 602s3 i Yamaha rxv500...700 takodje dobro ali sa malo manje ostrine...
  2. Dosta dobar lek za lecenje Hifiitisa je Spotify... Od kad sam postao korisnik istog mnogo manje obracam paznju na te neke finese zvucne i samim tim ne menjam uredjaje cesto....jednostavno Spotify te tako bombarduje dobim stvarima da ne prestajes da se odusevljavas pesmama i zaboravis da obracas paznju na druge stvari...jednostavno uzivas u muzici.
  3. Ako si vec zadovoljan Yamahom, uzmi jaci model sa fono sekcijom. A sto se gramofona tice moja preporuka Reloop RP1000M, nov u prodavnici oko 200e svira fantasticno. Za muziku koju si naveo bices odusevljen....
  4. Ja nemam konkretno iskustva sa tim modelom ali sam dugo posedovao E 205 i slusao jos par modela i ne mogu da se suzdrzim a da ne komentarisem Accuphase pojacala. Ja mislim da je to savrsenstvo od uredjaja i da jednostavno tu ne moze mnogo da se pogresi. Ja neznam da li je iko ikada cuo za los Accuphase uredjaj?
  5. Ne , upravo suprotno, Toy tower jeste budzet klasa ali zvucno iznad ovih koje sam pomenuo, pa prema tome mislim da bi promenom pojacala dobio veliki napredak.Kablovi su ok, izvor je jako bitan takodje...Ne treba ocekivati od Toy a all round zvuk, jer to je zvucnik samo za laganije, smooth pravce...ali moze pruziti veliko zadovoljstvo ako mu se priusti malo luksuza. Od pojacala bih preporucio italijane naravno, Unison unico, Pathos, i moze se probati Primare i30, 31 u klasi od oko 1000e polovnih...Nisam slusao kombinaciju ali nesto mi govori da bi mozda neka Rega elex ili elict r bili dobar partner.... Takodje mislim da ti polozaj zvucnika nije bas najidealniji, dosta se gubi zvuk u prostoru kad nema nekakvih zidova pozadi i sa strane.
  6. Slusao sam dosta Sonusa, i veliki sam ljubitelj njihovih zvucnika ali samo iz doba Franka Serblina. Ono sto ti mogu reci, nije bas za utehu, a to je da su Sonusi aristokratski zvucnici i traze bas bas da im se ugodi da bi propevali, sto bi audiofili rekli. Dakle, traze mnogo skuplju amplifikaciju, izvore itd. To jedino nije karakteristika, ovih bas jeftinih Sonusa iz serije Principia, Cameleon.
  7. Na prodaju vrhunski mali zvucnici premium klase. Zvučnici su u mint stanju, kupljeni u Srbiji, od prvog vlasnika. Moguća zamena za cd plejer novije generacije, streamer, jeftinije zvucnike iz doplatu isključivo novije generacije. Cena 900e. Ponude preko poruka ili poziv posle 15h na 063 82 64 957.Za one koji nisu upoznati , ProAc ova serija Tablette je skoro 40 godina na tržištu nepobediva u klasi malih zvučnika. Kao što je dobro poznata parola firme , ,ako mislite da ste sve već čuli, poslušajte ProAc, , nije bez razloga. Ovo je 8 inkarnacija tabletta, a trenutno je aktuelna 10 ta.
  8. evo npr ovako nesto... https://www.ebay.com/itm/382301099215?hash=item5902ebd4cf:g:9BEAAOSweZJaI~ph mad ima i kod nas milim uparenih kvarteta JJ electronix i Electro harmonix...vidi AudioPro Bg ili NS i MG elektronik Nis.
×
×
  • Create New...