Jump to content


ninja

Članovi
  • Posts

    3,883
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About ninja

  • Birthday 09/23/1968

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Volvo Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ninja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nije uopste svinjarija nego prikazivanje sitnog preprodavca koji je uzeo (ako je uopste uzeo) robu samo zbog preprodaje. Taj isti se pocesto koristi puno ruznijim jezikom pri epitetiranju ljudi, i to vec godinama, tako da ne vidim sto ce mu mama da ga brani i dojavljuje!? A moje linkovanje moze i nekome da bude dobar deal pa kupi nesto (SIT3 original) sto se vise ne moze kupiti, za puno jeftinije nego sto je bila prodajna cijena van a puno skuplje no za sta se moglo uzeti u Srb. Evo, ako hoće neko origi, sa zapaprenom, preprodavackom cijenom, a može ustediti slanje https://theartofsound.net/forum/showthread.php?61272-FS-First-Watt-SIT-3-amp A ja nemam potrebu da mi velicnastevni odobri sistem i potvrdi da imam dobre uredjaje ili da cujem dobro tako da nemam razloga za udvorivanje.
  2. Ovo nisam znao a bogami ni očekivao koliko si bio zadovoljan sa zvukom. Može li se znati zašto, posebno što pišeš da ti je bolje zvučalo sa 15"? Meni su ono što si imao jedni od najljepših Tannoy kutija a i meni je driver najbolji od onih koje sam imao. Hörning sam slušao više puta i to one manje i oba velika ali ne znam tačno koja iteracija, može to dobro/odlično zvučati. Slušao sam ih i u kombinaciji sa sati:jem.
  3. Kod mojih nije muljavo bilo a i jos kod par drugih koje sam slusao, tako da ne znam o cemu pricas.
  4. anubise, sto ti onda doktorate pises o Tannoyima kada ih nemas a i ne slusas kod kuce ... ili mislis da je dosta sto pratis UK forume? A cini mi se i onaj domaci, sa Tannoyima, sto si hvalio da je ihahaj klasa za masa sistema (40k$/€) i da zvuci odlicno, em nije bio na servisu u Lockwooda, em kutija ne prati UK smjernice. Kako se to slaze u tvoj referat?
  5. Zanimljivo, ovoliko teksta i hvale a nisi ih ni cuo?
  6. ninja

    AV Impuls

    Hvala Infi na pozornosti, nisam znao da sam toliko popularan i pracen. Hoces i Twitter? Btw: Ako si prav, budio onda i konsekventan i ne preskaci druge!
  7. ninja

    AV Impuls

    Ovdje a i u "zemlji" Hegela, nikakve, ama bas nikakve vijesti ili znakova o problemima, cak sta vise, samo zadovoljni kupci. Neko se zali na zvuk, neko ga obozava ali o kvalitetu su samo pozitivna misljenja! I broj prodatih uredjaja je mnogo, mnogo, mnogo veci nego tu, cisto zbog statistike! Bujo, ocito da trebas da nadjes zenu/muskarca ili sta ti ja znam vec po tvom izboru i da malo njih ....s .... izgleda da si pun ko sibica!
  8. Zanimljiv pogled.... sta bi rekao na primjer o drzavi u kojoj zivis i ljudima u njoj? Moderacija "bira" ko ostaje a ko nestaje. A kad malo razmislim, djelomicno si i u pravu, kad bi vi (pazi ne mi) prestali da podrzavate pojedine clanove zbog nekih usluga i objektivno pisali, ne bi bilo (tolikih) problema. Ali, nekom treba zalemiti/odlemiti, sastaviti, osvjeziti, kunstruisati, nabaviti, poslati,.... pa ne bi da se kace nego je Klimo Takojevic idol mnogih.
  9. A i pitanje je zasto su se neki prihvatili toga? Interes nije nikada iskljucen + drugi, licni epiteti
  10. Mislim da je ovo pozitivno za forum i nesto sto je od pocetka trebalo da bude. Ja bih predlozio i da se stavi da moderator koji pocne da ucestvuje kao "clan" u raspravama/pojedinim temama, automatski izgubi mogucnost moderiranja u toj temi. I ne zboravite da forum cine clanovi ali moderacija postavlja normu i nivo rasprava. Kvalitetna moderacije je osnova za kvalitet foruma i samim tim privlaci pozitivne clanove i rasprave.
  11. Slobodno napisi, ja tu nemam sta da krijem! Ti znas sam sta radis. btw: quotujes post ispod kojeg pises.
  12. U najkracem roku!!?? Malo previse sebi dajes za pravo. btw: Ogledalo imas i tu i odgovor!
  13. Ma ne , cini ti se.... ili kao ona o sta je bolje ... pa onda zvucnica na berzi ... Ne kontaju da se to brzo primjeti i postaje naporno kad predje u pravilo. Inace, problem je sto su preprodavci prikriveni, cak i moderatori ....
  14. Oj, stare poruke Ja koristim ASIO, WASAPI mi je pravio probleme, vise se ne sjecam kakve, ali sam ga odbacio. Ovaj Canare kabal je dobar, preporucio mi ga je PrekoBare. Nisam ga poredio ni sa cim posto originalni kabal nisam ni dobio, Direktni prikljucak iz RME preko XLR izlaza u pojacalo radi posao tako da sam DAC brzo posle probe prodao, tako mi svira i danas. A posto mi je digitalija sporedna, vise i ne razmisljam o necemu drugom. btw: U medju vremenu sam kupio Metrum HEX, probao 2 dana i vratio nazad.
×
×
  • Create New...