Jump to content


Paki

Članovi
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About Paki

  • Birthday June 20

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

856 profile views

Paki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Kupujem visokotonac za zvučnik iz naslova. Tačna oznaka je 95-6411. Ako neko prodaje ili zna gde ili kod koga ima da se kupi, neka mi javi. Hvala.
  2. Ma polako ja to radim, kad imam vremena. Nisu neke muke.
  3. Ja reko' da ostane što manje posla za bada...al' bolje je da ne idem dalje od ovoga.
  4. Može mala pomoć ovde? Počeo sam da skidam ožičenje i, trafo kao da je zapečaćen nekom vrstom voska. Ceo trafo je napunjen. Kojom metodom da povadim kablove?
  5. Nisam iz prve skontao za bada. Mislio sam da je to vrsta bušilice Probao sam onako kako su mi ljudi sa prethodne stranice objasnili (hvala im na predlozima) i ne ispada to baš kako treba, sa ovom debljinom žice. Bad je definitivno bolje rešenje
  6. To ne smem ni da pokušavam jer neće izaći na dobro sigurno
  7. Kupio sam 3m žice i koliko vidim, to neće biti dovoljno. No, to nije problem. Problem je, kako je spojiti sa pločom i kondenzatorima? Ovo, za sada vidim kao jedino rešenje: Skinem nožicu sa ploče, zamotam žicu oko nje i vratim nazad, pošto je presek 1,5 mm i ne može se zalemiti direktno na ploču...ili postoji neko drugo rešenje, a da nije tanja žica?
  8. Ma jok. Dok ne promenim ožičenje, ne diram ništa. Kad to odradim, pitaću za dalje instrukcije oko preklopnika, napojnog kabla itd. Ne radim ništa na svoju ruku
  9. U pravu si, sigurno će bolji kontakt biti direktno nego preko preklopnika. Probaću i tako da povežen...prvi put radim radim ovo, pa mi je malo teže da odmah pohvatam šta i kako.
  10. Onda neću da vadim. Možda će zatrebati nekad.
  11. Napojni kabl je fabrički i verovatno ću ga zameniti na kraju, prvo da sredim sve unutra. A što se tiče terminala, ako izbacim preklopnik, to znači da ću moći da koristim samo A izlaze? To obavezno. Toliko su krti da su počele licne da pucaju kad sam ih motao na kondenzatore. Morao sam da dolemim.
  12. Da, da, skontao sam. Ima brdo kablova unutra.
  13. Odoh časkom do parkinga Po pijacama se retko krećem, ali imam blizu radnju gde se prodaju ovakvi kablovi sa silikonskom izolacijom Može li da prođe?
  14. Da idem na 1,5mm2 presek? I da l' da uzmem obične (pijačarske) licnaste provodnike ili neke malo bolje?
×
×
  • Create New...