Jump to content


SubWay

Članovi
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SubWay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Ajduk Probacu eventualno i tu opciju. @vdzele Gde da nadjem taj link?
  2. @Ajduk Kakva je stabilnost kutije u takvoj postavci?
  3. Prvo da se izvinim zbog mog neprimernog komentara od jutros. Iznervirao me maliciozan komentar jednog clana, a ja tek ustao. Moracu da uvedem pravilo da ne komentarisem cim ustanem. Tad mi tesko da se suzdrzim od "djonom na djon" komentarisanja. Izvinite jos jednom. @Father to cu i da probam. Insistiram na medijapanu zato sto sam skontao da cale u podrumu ima neke ostatke od pre pola godine, pa me ne kosta nista da probam. Ne moze da skodi. Siljke cu da zalepim za zvucnike, a podloske cu da postavim na plocu. Probacu i sa sundjerom ispod ploce (posto sam i to nasao kod caleta), pa da cujem kako ce to da zvuci. Hvala na savetima svima ovde prisutnima i izvinjavam se jos jednom zbog mog jutrosnjeg ispada.
  4. @zek cuo sam da medijapan dobro umrtvljuje vibracije. Da li je to tacno?
  5. Ljudi, odlucio sam se da isprobam sledece mogucnosti. Prva je samo sundjer, a druga je medijapan ploca sa siljcima (nasao sam jeftino i jedno i drugo). Medijapan 16mm debljine i tri siljka. Hocu prvo da probam sa drvenim siljcima. E sad, dvoumim se oko izvedbe. Da li siljci da idu na gore ili na dole? Vidim po netu da je rasprava oko toga, al mene kopka to sto sam na neki vrlo skupim zvucnicima video fabricki ugradjene siljke na dole, a mnogi po forumima pricaju da bi siljci trebali da idu na gore. Dalje, koja izvedba ima vise smisla: 1. ploca pa ispod siljci; 2. siljci pa ispod ploca?
  6. Jbt, koliko pametnih i predusretljivih ljudi ima ovde, pa to je milina imati neki "problem" i pitati
  7. Uuuu da bre, do jaja. Jbt, kako se ne setih toga... Posveticu se tome prvom prilikom. Hvala!
  8. @SUROKVL nije ni to losa ideja. Samo, ne bi mi gazdarica dozvolila da busim zid. Jedva mi je dala da okacim jednu sliku. Nema veze, dobio sam ovde par predloga koji nisu skupi za eksperimentisanje, pa cu da probam kako zvuci. Ako nista, bice kao sto je sad, generalno ne lose za moj ukus.
  9. Ali nemam gde da stavim tu stolicu. Nema prostora za tako nesto trenutno.
  10. Sundjer bi podigao za max 1cm do 2. A nemam mogucnost da ih spustam nize. Dakle, cilj mi je da dobijem sto je moguce bolji zvuk sa datim uslovima. Ne jurim perfekciju, vec da vidim da li moze malo bolje. Za moj ukus je i sad dobar zvuk, cisto hocu da vidim moze li bolje. Ako ne, nista strasno. U nekom buducem stanu cu moci malo konkretnije da se pozabavim pozicijom kutija. U ovom moram da iskoristim ono sto imam.
  11. Problem je sto nemam fizicke mogucnosti za tako nesto. Moram da koristim ovu komodu.
  12. Vazi. Probacu i jedno i drugo.
  13. Cek, a na kakve podne stalke si mislio? Zar ne bi i stalci izdigli kutije?
×
×
  • Create New...