Jump to content


WildRanger

Članovi
  • Posts

    62
  • Joined

  • Days Won

    2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WildRanger's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Angusa svakako. On je jednodimenzionalni svirac bez ikakvih varijacija. A za Vlatka ne znam, on je krupnija zverka sto se tice i tehnike i muzicke raznovrsnosti. Rekao bih da su Vlatko i Aleks tu negde, rame uz rame.
  2. Klepton je ordinarni bluzerski gitarista za mase, dok je Lajfson visi muzicki nivo.
  3. WildRanger

    Sanjutsu

    Justice (iako nema bas i pristojnu produkciju) mi je na dosta visem muzickom nivou od debija Kill 'em all, koji mi je ok, ali ne odlican. Tako moje ocene za Metalikine albume: Ride, Master i Justice - odlicni; Kill 'em all i Black - ok, solidni, a ostatak smuti pa prospi.
  4. WildRanger

    Sanjutsu

    Slažem se za Metaliku, izgubili su kreativnost posle Crnog albuma i komercijalizacije.
  5. Pa mnogo bolji kao gitarista, i tehnicki gledano a i po kreativnosti, raznovrsnosti, svestranosti, kompleksnosti onoga sto svira.
  6. Pa dobro, Profesor je jedan od najpriznatijih rok bubnjara, na bilo kojoj listi top bubnjara nalazi se pri vrhu a Gedi Li je isto jedan od najpriznatijih rok basista i visoko se kotira na svakoj listi top basista, dok je Mr. Zivojinovic uvek nekako u zapecku i u senci ova dva druga iz benda i dobija dosta manje priznanje za gitarski rad u odnosu na njih za svoj rad.
  7. WildRanger

    Sanjutsu

    Ja sam stvarno izgubio interesovanje za Mejdene posle albuma Brave New World. Dance of Death ima dve, tri pesme koje su mi dosta dobre ali sav ovaj materijal sto su izbacili kasnije me uopste nije privukao, nego me je poprilicno smorio, neinteresantan je. A preslusao sam sve albume ukljucujuci ovaj poslednji. Njihova diskografija iz 80tih je stvarno mnogo jak rad, svih 7 albuma su manje ili vise odlicni. A ovaj materijal iz 21.veka stvarno ni po cemu ne moze da se meri sa klasicnim albumima.
  8. Aleks Lajfson (ili Aleksandar Zivojinovic) pripada kategoriji nedovoljno priznatih gitarista. Covek zasluzuje dosta vecu paznju i prizanje. On se ne moze bas smatrati tehnicki virtuozom (ali nije ni daleko od toga), ali je super kreativan i muzicki svestran svirac i veliki broj njegovih stvari iz klasicnog perioda grupe Rush je teska za skidanje na gitari. Milsim da je Lajfson za klasu bolji gitarista od npr. super proslavljenog Erika Kleptona, koji je dosta famoznije gitarsko ime. I naravno bolji je od Točka, koji se kod nas generalno smatra najboljim srpskim rok gitaristom.
  9. Sjajan album za završnicu jedne muzičke karijere: American IV: The Man Comes Around Iako su većina pesama na njemu obrade, te obrade su jedinstvene i super, pogotovo stvar Hurt.
×
×
  • Create New...