Jump to content


BrankoBin

Članovi
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About BrankoBin

  • Birthday 01/01/1888

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    _-_Munze konza-Professional loudspeaker service
  • Interests
    -Professional loudspeaker service

Recent Profile Visitors

1,889 profile views

BrankoBin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, mogu se složiti sa 99% rečenog (sem Gargamelovih zlobnih upadica) O načinu kako proizvođač vodi "kampanju" ....meni isto neshvatljivo,al to je njegovo opredeljenje,pravo,kao i cena. Valjda ima neku ciljnu grupu, ako u njoj "pliva"...super. Nije moje da mu solim pamet. Meni je drago da tako nešto i neko pravi kod nas,pa makar i da pokušava. Svako ko nešto pravi ja ga izuzetno cenim,a prezirem šuplje priče i filozofije iz fotelje bez konkretnog rezultata. Kao zanatlija,stvari posmatram iz tog ugla i mogu samo da pohvalim zanatsku izradu za 5+ E,sad...ako i radi kao što izgleda...super,valjda će biti prilike da to negde i poslušamo. O teh.karakteristikama ručke, koje su izgleda poslovni veo "NASA" tajne pa se nudi "mačka u džaku" ....slažem se. Ali ništa novo,to je dosta prisutno kod svih domaćih proizvođača...baš svih!!! ali se o svima ne priča na isti način,sa istim aršinima... a prisutno je značajno "ja tebe vojvoda-ti mene serdaru".
  2. Bolju i lepšu i jeftiniju Jer vidim da svi znaju kako i šta treba šteta je neiskoristiti takve talente da i mi sirotinja kupimo nešto dobro,lepo , korisno i po jeftinijoj ceni
  3. Da,potencijalni kupci. Ovde takvih nema,da ja znam, a nisam ni ja toliko stojeći da o tome mogu da razmišljam.
  4. Da li nešto "vonja"po nečijim moralnim principima, je stvar svakog pojedinca koji je sklon moralisanju. Da li su ležajevi dijamant,podmazan lojem od nemrkanog zeca !? Koga to treba da interesuje !? Pa valjda je bitno kako to radi,izgleda,funkcioniše u radu i korišćenju. A niko od nas to nije čuo,al smo skloni davanju ocene i predpostavki...da kažem oblati i ismej bližnjeg svog! Ko zna...možda ta ručka i ne funkcioniše uopšte a, mi se ubismo filozofirajući Čovek napravio i pokazao,a mi filozofiramo bolje da sami napravimo nešto i tako pokažemo svoje umeće. Pa nije Božje slovo,ručka za gramofon, da sami to nismo u stanju da napravimo...i bolje i lepše E, onda imamo pravo da pričamo o svim aspektima i dajemo mišljenje...ovako...
  5. Da ne ispadnem nečiji advokat , ja jesam gledao ručku - to mogu da komentarišem, slušao je nisam-ne znam nikog ko jeste.. Ko je konstruisao crtež? Nemam pojma,niti me briga. To je nečija druga briga i njihove korelacije,to nek rešavaju sami. Nije tu NIŠTA NOVO IZMIŠLJENO, samo je konstruisan i izrađen proizvod na osnovu svih dosadašnjih primenjenih rešenja ,saznanja i dat mu je lični pečat. Da lepo izgleda...izgleda,a o ukusima se ne raspravlja. Ni ja nisam izmislio Serbonu, već objedinio dosadašnja razna rešenja i izradio nešto. Ko želi nek sam pravi Serbonu u nekoj Gajdobri, pa nek joj da i isto ime (ime boginje),moguće i bolje odradi od mene...što bi mi to smetalo,što neko ume i zna bolje od mene !?
  6. "Pevac,krelac ili kobac...koga briga,bitno da je pečenje dobro" Ko zna bolje,nek pokaže...ko može jeftinije,nek ponudi. Valjda treba da svi budemo ponosni što se ovako nešto pravi u našoj domovini ,a ne da se bavimo seoskim tračaranjem i ogovaranjima.
  7. Brrrr. imam ličnu averziju prema piezo konstrukciji ,tako da ne
  8. Najlepša strana ovog hobija i jeste u tome što kraja nema Uvek nas sačeka neko iznenađenje
  9. Naravno, Mnoga tehnička rešenja su se i meni naočigled učinila blesava i nesvrsishodna u mom poslu, al tek kad se udubim u problem i izradu,shvatim koliko su genijalna. Tako da sam uvek obazriv na neuobičajeno rešenje nečega.
×
×
  • Create New...