Jump to content


gorance79

Novi članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gorance79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Definitivno moram da se umesam... @Toza pozivam te da dodjes i poslusas kod mene, kako treba da zvuci klavir i kontrabas, citava pozornica... Keith Jarrett je bas lepo posluzio u subotu za test gde smo drugar i ja ostali bez teksta. Bukvalno. E sad, top Sony model iz '78 i JBL su se savrseno uparili. Probao sam i Sansui G6000, Pioneer Sx950, ali Sony je najlepse svirao sa JBL. Imam Marantza PM8005 i nije se uklopio sa JBL, Sony Mnoooogo bolje svira, kazem sa JBLom.Jednostavno volim i da cujem ali i da osetim muziku sto mi ova kombinacija itekako daje. JBL je malo probirljiv sto se tice pojacala, to je definitivno, a od te "cuvene" ES serije na kojima si slusao JBL mozda postoje dva tri modela koja su stvarno dobra, dok ostale serije plivaju na staroj slavi. Ne kazem da je V6 savrsen, naprotiv, ali je za pojacala koja sam ja imao (20ak) TATA. Ne bih vise o klavirima, JBL i loptastom basu... jer tu definitivno onda nesto nije radilo kako treba, sto opet nema veze sa modelom zvucnika. Toliko. Pozdrav!
  2. hahaha, skinuo! standardni uredjaji su kao igracke naspram ovog Sony-ja
  3. da.... bas je monstrum! Upario sam ga sa JBL 4312B i to stvarno sjajno svira Snage na pretek a zvuk fantastican.
  4. Pozdrav svima! Evo da se i ja pridruzim velikoj familiji Sony STR V6 svira u kuci.
  5. SVAKA CAST!! Skidam kapu, izgleda odlicno! Hocem moj Marantz PM8005?
  6. iskopace ih Bili k'o zeca Nacicu ih negde, neko to radi/donosi...
  7. @canma svidja mi se polica i kutija! Totalno retro ko ti je pravio? Malo sam se igrao danas sa visinom zvucnika... definitivno, kao sto @Kuršum kaze, 40cm od poda je ideala. Pevaju za sve pare. Stejdz, vokali, utegnut bas, prostor izmedju instrumenata. To je to. E sad, mnogo lepse izgledaju kada stoje nize i nagnuti su ka slusaocu. Mislim da je efekat isti kao i na visini 40cm uspravno. Kursum, da pravimo ili narucujemo stalke koji su ti pobegli na KP? :)
  8. hehehe, verujem da su kao tenk! Iz Zrenjanina sam. Sutra cu da podignem na 40 cm zvucnike, pa da cujem kako to zvuci. Javljam utiske.
  9. da, da, kontam! Moje sam cuo na ovakvim stalcima koji su ti pobegli i mogu reci da je fora sa kosinom odlicna. Koje visine su ti tvoji visi stalci?
  10. hahahah, ne diraj ako dobro svira.... ma kod mene je trenutno neki low end kabel na metar sa kineskim bananicama. Moram to promeniti, nervira me
  11. Video sam negde na netu ove koje sada imas. Zar ti to nije nisko? Danas sam se bas igrao sa visinom i lepse mi sviraju kada su vislji (tipa ova druga slika koju si postavio). Kada ih podignem imam utisak da je vokal na bini, bukvalno kao na koncertu... Mozda je stvar percepcije.
  12. verovatno je do pojacala. Ja imam i Marantza 8005 ali ovaj Sony ga je pojeo. Neverovatno kako dobro radi u kombinacijji sa JBLom Izvor FLAC + M2Tech sa baterijskim napajanjem + Rega DAC.
  13. svidjaju mi se.. @Kuršumkakve ti stalke imas? @Toza samo opusteno Evo, citam "kuhinju" u vezi kablova
×
×
  • Create New...