Jump to content


Lovac

Novi članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lovac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. DAC ne uzimam samo zbog CCA ali sam razmisljao da i njega povežem kad ga već imam. Mada kad bolje razmislim, ima smisla to što kažeš (iako neki likovi na stranim forumima tvrde suprotno). Ti fajlovi na Google music su već osakaćeni kompresijom da ne postoji DAC koji bi to mogao da ispegla. DAC bih prvenstveno koristio za lossless sa kompa, mada muziku koju baš često slušam, volim da imam na CD ili SACD.
  2. Kabal je ovaj... https://www.amazon.de/Cordial-CFY-WCC-Y-Adapterkabel-Klinke/dp/B0017YG6VU Ništa specijalno ali nije ni najjeftiniji. Nije problem da uzmem skuplji kabal ako ima efekta ali kontam sam da je glupo da dam za kabal više nego što košta CCA
  3. Slažem se... jeftina a veoma korisna igračka Uključio sam full dynamic range I sad je nesto bolje ali i dalje nije slično CD-u. Mislim da je razlog pre svega kvalitet zapisa na Play Music.
  4. Znam da ima dac u sebi ali me više zanimalo da li bi moćniji dac mogao da značajno utiče na kvalitet. DAC uzimam pre svega zbog slušanja flac-ova i povezivanje TV-a koji nema analogni izlaz. Uključio sam full dynamic range u podešavanjima pa ću sutra da testiram. Nisam znao za to. Hvala.
  5. Posedujem Chromecast koji koristim za strimovanje muzike sa Google Play Music-a. Zvuk nije loš ali nije ni blizu onom sa CD-a. Zanima me da li bih dobio nešto ako bi Chromecast spojio na pojačalo preko nekog boljeg DAC-a ili je sam kvalitet izvora loš. Na stranim forumima nalazim razna iskustva, bukvalno od "nema razlike" do "druga dimenzija". DAC koji planiram da kupim je Audiolab M DAC plus.
  6. Ja sam slučajno i veoma povoljno došao do komplet T+A sistema. Jeste star ali je odlično očuvan, što bi rekli kao nov. Pojačalo je A1500, pretpojačalo P 1200 R, CD 1200 R, tjuner T 1200 R i daljinac F 2000 AC. Sve radi bez greške. Plan je bio da ga prosledim dalje jer sam hteo novije integrisano pojačalo sa DAC ali ću ga za sad zadržati jer se meni veoma dopada kako svira.
  7. Ima daljinski ali je on dodatna komponenta. Ja ga imam a često može da se nađe na nemačkom ebay-u. Naravno, nije sporno da hoćeš poznatiji brend. Samo navodim svoja iskustva T+A ne izgleda ni posebno atraktivno. Dizajn je prilično konzervativan i ne menja se godinama.
  8. Bilo je reči ovde na forumu pa da se ne ponavljam... http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/29337-ta-poja%C4%8Dala/ Ja sam u principu hteo nešto drugo ali sam slučajno došao u posed kompletnog T+A sistema. Sad planiram samo da dodam DAC a izbacim tjuner koji ne koristim.
  9. Ja imam Venere 3.0 i pojačalo T+A A1500. Ja sam lično prezadovljan zvukom.
×
×
  • Create New...