Jump to content


savudin

Članovi
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

3,107 profile views

savudin's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Evo da oglasim i ovde deo sistema koji prodajem. Dakle... 1. Pointe Amplifica, izuzetno i jednostavno lapaško integrisano pojačalo, rad gosn. Tibora Šindrića iz Subotice. Kupljeno lično od Tibora, u mom vlasništvu je 7 godina. Limitirana serija sa EL34 izlaznim lampama. Push-pull, 2x35w. Radi besprekorno. Pojačalo poseduje četiri line-in ulaza, selektor i volume potenciometar sa prednje strane, automatski bias za lampe, soft start za puštanje visokog napona, . . . U predpojačanju su Ei Niš ECC83 i ECC81 lampe, a izlazne lampe su Tung-Sol EL34B. Cena fiksna 750 evra. 2. Pointe Record Phono preamplifier. Gramofonsko lampaško phono pretpojačalo za MM zvučnice. U odličnom stanju, prvi sam vlasnik. Cena za forum 300 evra. 3. DAC Topping D30. U odličnom estetskom i tehničkom stanju. Dolazi sa svojim napajanjem, bez USB kabla. Cena za forum 100 evra. Javite se na PP.
  2. To je zato što prodavac naručuje iz Kine, sa Aliekspresa najverovatnije. To možete i sami i to po povoljnoj ceni, popusti traju još koji dan. Na Aliju ima opcija da se naruče i Pro i Pro Plus sa i bez daljinskog.
  3. Evo i ja bi da uđem u priču sa strimerom, vidim svi hvale Wiim pa bi da ga ubacim u sistem, ali imam dilemu - Da li da uzmem Wiim Pro i ubodem ga u Topping D30 ili Wiim Pro Plus i eliminišem D30? Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod Pro Plus kao "all-in-one" uređaja je nemogućnost da priključim laptop i koristim ga kao klasičan DAC. Znam da može preko mreže i to, ali ovde mislim na najprostije povezivanje USB kablom, kako inače sad koristim D30.
  4. Padaju? Video sam opciju 4.5 funti za jedan LP.
  5. Obzirom da će korisnik kačiti strimer na pojačalo preko line-out bez DAC-a pretpostavljam, onda bi svakako trebao uzeti Pro Plus model, ukoliko mu je bitan kvalitet zvuka.
  6. Da, ja sam kupio. Vidi kod Borka.
  7. Hvala @sondek, uzdravlje! Jeste upgrade, mada, čitam tvoj skorašnji post gde si, između ostalog, spomenuo kako je pojačalo najmanje bitna stavka u lancu. I stvarno je suptilna, ali osetna razlika između ova dva ampa koje imam, koji su konceptualno (skoro) isti (mislim na PP EL34), a Platinum je 2.5X skuplji od Amplifike. I jeste zvučno bolje pojačalo, ali po meni ne toliko kolika je razlika u ceni. Svejedno, Platinum nosi sa sobom i neke druge prednosti, pa će verovatno ostati tu gde jeste.
  8. Hvala doktore! Nisam nažalost imao prilike da čujem. Da nije to model Premium? Mislim da je i njega prestao da proizvodi, kao i Platinum. Ovaj moj je jedan od poslednjih koje je napravio. Aktuelno pravi neki SE model sa EL34.
  9. Samo da se pohvalim, udomio sam još jedno Tiborovo čedo. Pointe Platinum. Kao i još jedan Zoranov uradak - FTA Thebe zvučnički kablovi. Ostajem veran taborima.
  10. Sigurno je dobio packe, ili je video post na forumu. Hteo sam da mu šibnem poruku pa dobro druže zašto baš 12k, ali nemam praksu da to radim.... Poštarina iz SLO je 8 evra, kod Borka je ploča 4000,... Mislim stvarno. I 8500 je previše.
×
×
  • Create New...