Jump to content


Miksailo

Članovi
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

About Miksailo

  • Birthday 06/15/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Valjevo

Contact Methods

  • Skype
    mixer_the_great

Recent Profile Visitors

3,147 profile views

Miksailo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Nisam imao priliku da slusam navedena pojacala ali mogu da podelim svoje iskustvo u vezi Exposure 3510 i Dynaudio Focus 340 i to radi odlicno. Pre ovih zvucnika sam imao Sonus Faber Concerto i JBL XPL 140 ali Dynaudio je legao najbolje iako sam sumnjao da li ce se pojacalo "snaci". Prethodni vlasnik zvucnika je slusao Exposure 3010, model pre mog ali ista snaga i Hegel 190 koji je jaci od Exposure i po njemu je Hegel bolje "legao". Od Hegela sam slusao model 390 i to bas lepo radi ali je za mene preskupo.
  2. Imao sam priliku da slusam u isto vreme dva Harmana 680, jedan u izvornom stanju i jedan sa promenjenim i malim i velikim elektrolitima. I jedan i drugi su za moj ukus surovi u zvuku a zvucali su razlicito . trenutno slusam Exposure 3510 novo integralno pojacalo sa vremesnim JBL xpl 140 na 6 oma sa 88 db i vrlo lepo se slazu i sa lakocom ih vozi na bilo kom pojacanju. Od muzike slusam sve i za prosecnog slusaoca nemam zamerku.
  3. Svaka cast za sistem, ako smem a obicno se ne petljam, predlozio bih iz licnog iskustva da se granit ne koristi ispod zvicnika.
  4. Kupujem Sonus Faber ironwood slake za zvucnike. 064.156.165.7
  5. Imao sam Denon pma 2000r i slusao ga sa AR 98ls, JBL l80mk2, Canton gle100 i ni sa jednim kutijama nije radio ni prosecno a kolega koji je kupio od mene slusa sa Visaton experience v20 i kaze da ce sve prodati ali pojacalo nikad...
  6. https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-gs-rev1&source=android-home&sxsrf=ALeKk03xTlhlvxhBbSdWUp_-Xar_0nWimw%3A1610687337220&source=hp&ei=aSMBYPn-CqjDlwSAtb5I&q=snake+skin+for+cables&oq=snake+skin+for+cables&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyBQgAEMsBOgcIIxDqAhAnOgkIIxDqAhAnEBM6BAgjECc6BggjECcQEzoFCAAQsQM6CAgAELEDEIMBOgUILhCxAzoCCAA6CAgAEMcBEK8BOgIILjoFCC4QkwI6CwgAEMcBEK8BEMsBOgcIABAKEMsBOggILhDLARCTAjoGCAAQFhAeOggIABAWEAoQHjoFCCEQoAE6CAghEBYQHRAeOgQIIRAVUPEKWLBQYINXaAJwAHgAgAGmAYgBsBeSAQQwLjIymAEAoAEBsAEP&sclient=mobile-gws-wiz-hp
  7. Koji je schuko koji si stavio na strujni kabl fono sekcije?
  8. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16514175/chevrolet-cruze-16-lt-plus
  9. Drugar je imao Celestion 300 i Legend 5 i posle zamene vesanja, zvucnik nije svirao ni upola kako je radio sa starim gumenim.
  10. Od gospodina Sindrica sam porucio trafo kad sam ga cuo kod Patasona i Suroka i shvatio da oni bas i ne ubijaju dinamiku kako se prica. Posto je zbir mojih potrosaca skoro 1kw slozili smo se da bi 1200w bilo zadovoljavajuce i izradio ga je za mene ali mi je u napred rekao da ne garantuje da li ce biti gotov za mesec i po ili cak dva. Za cenu morate pozvati i cene koje su na sajtu ne vaze za nas, vec su nize a gospodina Sindrica ne poznajem.
  11. Kod mene se nalaze jedan na drugom u jednoj kutiji a ne jedan pored drugog kao kod Garsona.
  12. Izvinjavam se za off! Ja sam imao, po nekad, problem sa zujanjem trafoa u snagasu i uzeo sam balansiran trafo od 1200w koji mi je uradio gospodin Sindric iz Subotice. Zujanja vise nema i pokusao sam da probam da slusam muziku bez trafoa i ne mogu, nestvarno mi je sve to ali je tako. Probao sam da snagas napajam diretno iz mreze a svi ostali uredjaji kroz trafo na letvu i opet meni to nije to kao sto mi svira kad je sve ukljuceno u trafo. Drugi problem se javljao sa preampom koji ima zastitu od prolaska DC struje kroz signal i manifestovalo se tako sto se non stop palio relej kao da je neispravan input selektor ali jednostavno ga je zezala DC struja iako na toj fazi u kuci nemam punjace za telefone, razne adaptere za uredjaje sa coperskim napajanjem i sl... Razdvojni balansirani trafo mi je resio probleme a za malo da je radila sekira po hifi! Jedino zalim sto nisam trazio da mi se uradi jos jaci! Pozz!
×
×
  • Create New...