Jump to content


zoran.c

Članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About zoran.c

  • Birthday 01/07/1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis

Recent Profile Visitors

1,105 profile views

zoran.c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. mene isto zanima necije iskustvo,jer razmisljam o kupovini ,ali me cudi da se niko jos nije javio.
  2. Cestitke na kupovini.uzivaj,i napisi utiske za neki dan.
  3. Nisam slusao,ali po napisima koje sam nasao,ovo je povoljna i dobra kupovina.na jbl.com su po ceni od 400 dolara za par,a i kritike koje sam nasao su odlicne.nadam se ta ce ti se javiti jos neko ko zna ove kutije
  4. Ma nije problem.Svakako prvo slusaj neke zvucnike,pa resi se za one koje ti vise prijaju.Ja nisam slusao ove sto si naveo pa ti ne mogu dati komentar za njih.slusam MA BX1 i za te pare pre neku godinu to je bio odlican izbor.
  5. Pa toliko si insistirao na zvucnicima od 8 oma,a sad sam predlazes ove od 6 oma.nisi se javljao 2 meseca i sad imas opet nedoumice.da li si promenio i kolicinu novca jer ovi zvucnici su ti cena za komad.ne preteruj sa kombinacijama,kupi nesto i slusaj muziku,a kasnije menjaj.to ti ne gine.niko nije kupio sistem i gotova stvar.
  6. Salu na stranu,to su mazge (td160) i rade samo tako,ali casticu ga danas za vernu sluzbu.usput uvek sam se pitao kolika je najbolja duzina kabla od gramofona do pojacala. Valjda to vise utice na zvuk od dve kapi ulja
  7. Ja moj thorens nisam podmazivao cetvrt veka .sad nisam siguran da li odmah da ga bacim u djubre ili da mu dam neku kap ulja.
  8. Evo deka u radu.inace prvi dek sam kupio u proslom veku 81-godine i bio je to tecshnics rsm215.imam iskustva sa dekovima,ali eto desavaju se gluposti.pozdrav svima i hvala na sugestijama
  9. Ja sam bio veoma zadovoljan kada sam ga video i kada sam ga slusao,malo me je ovaj peh iznervirao,ali nema veze
  10. Ne ,kupljen je u beogradu,preko K.P.
  11. Pa kada sam ubacivao kasetu osetio sam otpor i nisam pritiskao,pa sam probao drugu kaseta,ona je bila problem ,pa okrenem stranu b pa opet nece i tako se iskrivio pipak.samo neznam zasto je prvi put posao na dole.mozda kasetu nisam gurnuo na dole.? Neznam.
  12. Pozdrav jedva se iscupah od obaveza ,a sve mi je dek na pameti. Dek je popravljen,a problem je bio sto se pipak koji detektuje da je kaseta unutra,iskrivio na dole i ne pravi kontakt na gore.cim sam njega podigao na gore sve je proradilo.to je meni bio problem sto nije hteo da primi kasetu,a ja nisam odjenom pritisnuo,ali posle nekoliko pritisaka on se iskrivio i eto problema.bas sam se bio iznervirao ,jer na stranu sto nije u pitanju velika lova,ipak moze da potraje bar neki mesec,bez obzira na starost uredjaja.na jvc-u koji imam taj pipak za detekciju kasete je metalni i ide po dubini i nema sanse da se iskrivi.ovo nije bas najsrecnije resenje.neki bimetali i plastika. inace dek mi se bas dopada,ali mi smeta,pored nedostatka indetifikacije o vrsti kasete unutra i sto nema svetlo po sredini kasete.nije neki trosak a lepo deluje.
×
×
  • Create New...