Jump to content


don

Članovi
  • Posts

    932
  • Joined

  • Last visited

About don

  • Birthday 01/09/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NOVI SAD
  • Interests
    hi-fi,muzika,sport,karate,satovi,automobili,antropologija,arheologija,astronomija,metafizika,kvantna mehanika,istorija religije,istorija hrišćanstva,komparativna religija,psihologija,parapsihologija

Recent Profile Visitors

1,253 profile views

don's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pa vidiÅ¡ da te Äikam da to uradiÅ¡?
  2. To ti govorim dobronamerno,jer vidim da previÅ¡e pametujeÅ¡ po forumu i zbog toga i ne primetiÅ¡ da si dosta ljudi oÄepio,a to ti nije dobar potez.Vidi se iz aviona da ne poznajeÅ¡ drugu stranu medalje,tj.drugu ,onu mraÄnu stranu života,koja je ipak tu prisutna u naÅ¡oj okolini,iako je neki ko ti ne vide,jer si previÅ¡e zaljubljen u svoju funkciju,pa sebi dajeÅ¡ previÅ¡e za pravo da komentariÅ¡eÅ¡ ljude u negativnom kontekstu samo zato Å¡to su ti prigovorili za tvoj pogreÅ¡an stav,ner ti je osnova ovog foruma da reklamiraÅ¡ neke distributere za Å¡ta primaÅ¡ pare i to radiÅ¡ bahato i bezobrazno i to u tolikoj meri da si pokrenuo lavinu nezadovoljstva Älanova,koji su prepoznali preprodavce i trgovce,koji vladaju ovim forumom,a ti ih braniÅ¡ ,jer i ti voliÅ¡ pare.Uostalom,nemam ja Å¡ta.viÅ¡e da.se.stobom i sliÄnima tebi raspravljam ovako preko foruma,jer ovde glumite mangupe na tastaturi,a imaćete u životu prilike s obzirom kako.ste bahati,pa se onda pokažite. VidiÅ¡ kako si naivan,ima ovde joÅ¡ nekih iz tog Äuvenog klana trgovaca,koji su prepoznali situaciju i pametno su se povukli i nisu se pecali na.vaÅ¡e fore,iako je i njima uzdrman finansijski priliv zbog sveopÅ¡teg saznanja Äime se bavite na ovom forumu,ali su se primirili i malo.ućutali i posmatrali kako se direktno uplićete u raspravu sa vama totalno ne poznatim Äovekom.E to vam je velika greÅ¡ka,a posledica.je.kao prvo ta da vam je forum provaljem i svi će pre ili kasnije to saznati.Ma Å¡ta ja tebi ima da objaÅ¡njavam!
  3. Nisi ukapirao,al nema veze,precenio sam te,jer vidim da se svima mešaš u sve i svašta i svima lupaš packe,baš si bahat ,a nemaš resurse za to,nemoj da se zalećeš u vode u kojima ne znaš da plivaš!
  4. Pa da si toliko pažljivo pratio postove,kao Å¡to moje pratiÅ¡,primetio bi kad je jedan Älan upozorio na mogući scenario.
  5. Izvini AL CAPONE nisam te odma prepozno!
  6. Molim administraciju da mi obriše ovaj post,jer je u pitanju greška.
  7. http://zokiaudio.com...?p=1168&lang=sr http://zokiaudio.com...?p=2211&lang=sr
  8. moj deck PIONEER CT-979: image hosting 30 mb
  9. moj deck PIONEER CT-979: image hosting 30 mb image hosting 30 mb
  10. Ala dobro izgleda ovaj Pioneer.
  11. TaÄno tako,slažem se,sve je u redu,idemo dalje!
  12. Ja ti se javno izvinjavam što sam te spomenuo u ovoj temi,ali bitno je da si ti zadovoljan sa radom MD,kojeg pojedinci ovde na forumu pokušavaju da ospore,kao i njegov rad,i da ga ponize,ne bi li i dalje neometano mogli da ovde na forumu prodaju maglu.
  13. evo ovako,poÅ¡to se stalno pojavljuju novi i novi napadi na moje pisanje i to sa izvrnutim smislom ,nema viÅ¡e nikakve potrebe da se stalno kao neÅ¡to pravdam i objaÅ¡njavam,jer uvek će biti ne zadovoljnih Älanova foruma,reÅ¡io sam da viÅ¡e ne nasedam na provokacije i da se upuÅ¡tam u raspravu već milion puta prežvakane teme.Ko je zainteresovan za rad MD taj će me kontaktirati na pp za dogovor ,ako koga provalim da je uÅ¡ao u tu priÄu iz nekih drugih razloga(da nisu iskreni)momentalno prekidam saradnju.Pozdrav svim iskrenim audiofilima sa poÅ¡tenim i iskrenim namerama,a ostalima,koji su Älanovi nekih interesnih i drugih klanova poruÄujem"samo vi i dalje živite u svom mraku ne znanja dok vam u pozadini zvuÄnik stvara 2D sliku,a mi ostali,koji nismo u vaÅ¡im stegama ćemo da uživamo i u drugim proizvodima,koji nisu u vaÅ¡em katalogu"! Pozdrav!!! OOOSSSSSS !!!
  14. ARMONIJA LOUDSPEAKER ALTEC VOICE OF THETRE THIEL LABARATORY 47 LENS TANOY (razne modele) JBL L212 JBL 4430 STUDIO MONITOR DYNAUDIO (razni modeli) ...
×
×
  • Create New...