Jump to content


omegaplus

Članovi
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ljubovija

Recent Profile Visitors

1,857 profile views

omegaplus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Reci mi samo o kakvom ti iskustvu pricas, jesam te prevario, ostetio, slagao i sl? Ili si samo onako dao komentar da bacis Baneta i druge u razmisljanje o meni. Bane se sam uverio kakve ja uredjaje donosim i u kakvom su stanju, izmedju ostalog kupio je par cd pleyera od mene pa vam on prica iskustva sa mnom, nije spekulant kao vi.
  2. Edit Chowek: warning board-a zbog vreÄ‘anja Älanova.
  3. Ma da, cekacu jos jedan par da naidje negde, bilo sta da naleti v1,f1,m1 ili m2 jer mi druga dva zvucnika idu u drugi deo pa mi nije toliko ni bitno da budu i drugi f1.
  4. Stavio sam na papir sve i izadje to bar nekih 150 eura da se sve sklopi i na kraju sam odustao od toga. Nasao sam Tannoy F1 kao nove za 110 eura, gledao sam komentare mnogih i svi daju dobru ocenu,mislim da to nije losa kupovina.
  5. Gde sam ja to rekao da su u nacrtu drugacije mere? Ako pricamo o m3 zvucniku prodavac drivera mi kaze da je to isti zvucnik kao m2, razlika je u tome sto m3 ima 30-40cm praznu kutiju odozdo jer je taj zvucnik namenjen za stalke, tako mi je on rekao.
  6. Planirao sam da radim po fabrickom nacrtu.
  7. Da, ali ovi su veliki, nemam prostora za njih, zvucnici bi bili okaceno na zidni nosac a kod tog m3 30-40cm odozdo je prazno jer su namenjeni da idu na stativ.
  8. I ja se bojim da cu napraviti nesto lose pa sta sam radio, pogotovu sto nemam pojma da radim takve stvari, nikada se nisam bavio samogradnjom, imam materijal i sve sto je potrebno al se bojim da nesto ne uradim lose . Nikola, da li bi ti prodao svoje m2 kutije a da sebi kupis v1?
  9. Imam oplemenjenu i sirovu ivericu, ne kruni se ni jedna, voleo bih vise sa sirovom-neoplemenjenom da radim jer bih posle ofarbao tako da lici kao da je fabricki.Koja debljina treba blazujke? Njih imam samo od 9mm.
  10. I meni izgleda prodavac da je ozbiljan, kaze da robu donosi iz Madjarske gde se pre pravio Tannoy pa su njima ostale neke stare zalihe i sada to radnici rasprodaju, to je njegova prica. Znam da je ozbiljan zahvat al mi je olaksavajuca okolnost sto ja sa tim repromaterijalima radim, iveraste ploce, medijapan ploce, blazujke, paneli i sl. I od kog materijala, koje debljine bi se to najbolje izvelo? A usput sam gledao zvucnike B&W dm601 kojih ima na kp pa ne znam kako bi se B&W slozio sa mojim Marantzom pm-94 dok svi Tannoye hvale sa Marantz pojacalima.
  11. Pozdrav svima. Posto duze vreme ganjam navedene zvucnike da kupim i naleteh na oglas preko kp da se mogu kupiti kitovi za samogradnnju navedenih zvucnika. http://www.kupujemprodajem.com/Drajveri-za-Tannoy-M1-M2-M2-5-M3-M4-2845498-oglas.htm#photoBig Da li je isplativo, jel ovo original, kada bi se skutijao da li bi se zvuk dobio kao fabricki zvucnik kada se kupi. Hvala unapred!
  12. Naravno slazem se u potpunosti, Zoki slusa sta narod hoce i prilagodjava svoje kablove potrebama kupca, cim sam mu rekao sta hocu, saslusao me i ponudio kabl za to kakav zvuk zelim da imam. Nastavljam saradnju sa njim, ne zelim alternativu.
  13. Pozdrav svima. Evo i ja da napisem neki redak o FTA kablovima i velikom gospodinu Zokiju! Prvo bih se javno zahvalio doticnom gospodinu koji mi je poklonio Entry interconnect sa kojim sam dobio daleko bolji zvuk nego sto sam pre imao na nekom kabelu koji nema ispisano ime jer sam ga dobio kao poklon uz kupljeno pojacalo Marantz pm-94, menjao sam razne kablove i taj sto sam dobio uz pojacalo nekako mi je bio najbolji sve dok nisam dobio od Zokija kabl. Sa Zokijevim kablom sam dobio topao, mekan, i detaljan zvuk kakvo sam inace od pojacala ocekivao a da pre to nisam imao. Sve pohvale za ovog gospodina, preporucujem svakome saradnju sa njim.
  14. Po meni ubedljivo The Grudge (Prokletstvo), Pa onda The Ring 1 i 2.
×
×
  • Create New...