Jump to content


GORAN EL34

Novi članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GORAN EL34

  1. Ja imam pojaÄalo sa el34 lampama, cyber već dve godine. Kupio sam ga novog iz Kine i iznenadio se kvalitetom unutraÅ¡nje izrade, kvalitetom delova. Uparen je sa jbl zvuÄnicima i ne žalim pare koje sam dao. PoÄeo sam da sluÅ¡am onako kako sam dobio u originalu, a posle mi komÅ¡ija dade stare lampe i kaže, probaj kak ovo zvuÄi? I tako sam zamenio kineske lampe Å¡uguan za filipsove, kakva promena zvuka se dogodila. Pa sam posle nabavio simens pa joÅ¡ jedna promena zvuka, nastavio sam da menjam i ulazne lampe i uÅ¡ao u novi svet starih lampi (NOS)! Ako bude sreće i para možda prmenim i neki unutraÅ¡nji kondenzator. Sve u svemu, izgleda da kineski dizajner zna svoj posao, kvalitet izrade je na visokom nivou a i dizajn se razlikuje od drugih kineskih i ostalih marki! Javi nam Å¡ta si kupio? Može da se Äuje to jednog dana?
  2. Najveću kolekciju muzike imam smeÅ¡tenu na kompjuter i odatle direktno puÅ¡tam signal na pojaÄalao. Eksperimentisao sam sa usb fleÅ¡ memorijama i izgleda da ima razlike u brzinama ako ih koristim kao snimke koje treba proÄitati... Kingston izgleda najbrži za pristup - posle ne mogu da Äujem razliku... ali transcend uvek duže vreme traži da proÄita i poÄne muzika. od kad se pojavio novi fleÅ¡ 3.0 shvatio sam da je ono Å¡to ja imam 2.0. kakva su iskustva sa formatima 3.0 ? mnogo se hvale brzine od 70mbs, ali treba da imaÅ¡ komponente u kompjuteru koje primaju te brzine. i tako opet izpoÄetka moramo da uÄimo novosti ... Za ovaj Kingston http://www.comtradeshop.com/16gb/kingston_16gb_usb_3.0_datatraveler_ultimate_3.0_g2_-_dtu30g216gb-17650 piÅ¡e da ima brzinu od Äak 100mbs ako se koristi kontroler 3.0 a 30mbs ako radi na prikljuÄku 2.0! Kakva su iskustva Älanova foruma sa ovim pitanjem?
  3. povremeno Äitam forum pa nisam video ovo. ali interesuje me da Äujem tvoje zvuÄnike, imam viÅ¡e lampaÅ¡a, jedan je el34 kao Å¡to mi ime kaže! pustiću ti poruku pa se javi - pozdrav
  4. A koje pojaÄalo će da se koristi? Kad će neka tridesetÄetvorka od audio nota da "radi"?
×
×
  • Create New...