Jump to content


Bartholomew

Članovi
  • Posts

    366
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bartholomew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pobeda na vise nivoa
  2. Ok Garson. Citam ranije napisano u temi i HMrules izgleda nije bas zadovoljan Mascomovim LP izdanjima tj moze i bolje.Tako sam ja razumeo njegovo pisanije...zato sam pitao za iskustva sa njihovim CD izdanjima.Takodje bih voleo da cujem ko ima/je imao ostale albume na CD-u i kaze koji su dobro snimljeni pa da i njih potrazim.Froggy rece da ostali albumi izdati od strane "KA production" vrede jos samo da vidim ima li ih dje...Takodje voleo bih da nadjem i "Angel's breath".
  3. Ako ne nadjem probacu u Mascomu.Ako mi se i ne svidi valjda necu propasti za 1k din. Doduse, Mascom nema sve albume na CD-u koliko sam primetio....mozda se neko u medjuvremenu javi ko ima ili zna gde ima.
  4. Znam da ima u Mascomu ali bih voleo da cujem od nekoga da je kupio EKV cd tamo ili na nekom drugom mestu a da je produkcija dobra tj kvalitetni snimci.Da ne testiram ako ne moram....imam EKV-a dovoljno i sam ali nisam zadovoljan.
  5. U potrazi sam za EKV - ovim albumima u digitalnom formatu.Moze li mi neko reci cija CD izdanja da trazim?...Ili ako neko ima u svojoj HDD-teci a da hoce da pomogne....
  6. ^"Sub se postavi na mesto slusanja" - ako npr muziku slusam iz fotelje gde treba postaviti sub pri probi tj da li pomeriti fotelju i staviti bas na patos ili ga postaviti bukvalno ne mesto gde stoji glava slusaoca (ukoliko je moguce)?
  7. Interesantan rad SuperFi. Kako zvuce kutije?
  8. Ko je u ska fazonu neka poslusa http://www.josip-a-lisac.com/wp-content/uploads/2013/11/Pali-Ideali.jpg Inace na njihovoj stranici (doduse MP3) mogu se legalno skinuti prva 3 albuma koga budu zainteresovali.
  9. Reci sto te nije mrzelo da vuces plocu medju ljude nisam bio celo vece ali dobra svirka,lepo sam se proveo.I NI je takodje bio dobar,bar ono sto sam stigao da cujem.
  10. Nema na cemu,tu smo da se pomazemo.Ne bih da ti se mesam u izbor,to je na tebi.Ako zatreba pomoc oko nabavke drajvera koji su nedostupni kod nas javi se,mozda bih mogao i tu da pomognem.
  11. Father na osnovu informacija koje si nam pruzio se slazem sa Milovanom u vezi preporuke za Vifu xt25.Sustinski odlican budget friendly drajver.Nisam probao (ali planiram da se to promeni) ali po meni nesto sto svakako treba cuti je Seas 27tbcd/gb-dxt.Ima tu da se probere i od SB Acoustics-a,Seas-a ili jos neke Vife....Ako ti se ne ceka puno a odgovaraju ti javi se Tiboru i poruci Morel dms30s.Pored toga sto su ovo odlicni visokotonci covek je vrlo korektan trgovac,bar je moje dosadasnje iskustvo takvo.Naravno,kako se bilo koji od pomenutih tweeter-a uklapa u tvoje zamisli je vec nesto drugo. Ovo su neke moje misli koje su,opet po mojim kriterijumima,cenovno prihvatljive.Ako planiras vise da ulozis onda svakako BG Neo3,nakon toga mozda RAAL a nakon toga.....pa ima vremena dotle
×
×
  • Create New...