Jump to content


kreator

Članovi
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kreator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. kreator

    Kakav oglas...

    Kakav je ovo komplet 3 pojaÄala ili Å¡ta već? kome trebaju 3 ?
  2. Nabavio sam jedan univerzalni daljinac koji jedini do sad pasuje na ovo pojaÄalo.. MeÄ‘utim sve mi radi sem pojaÄavanja volumen potenciometra.. ZnaÄi pali gasi mutira prebacuje selektore a neće da vrti pojaÄavanje zvuka.. Daljinac je One for all..urc 11-2891 pro.. Å ifra koju koristim je jedna jedina koja je napisana za denon..0272. Dal se neko bavio ovom problematikom ili dal postoji joÅ¡ neka Å¡ifra da probam? hvala.. Sad nemam pojma dal je motor ispravan ili ne al ne bi trabalo da je u kvaru.. Moguće da daljinski ne gaÄ‘a ovu funkciju?
  3. kreator

    Kakav oglas...

    Koje palamuđenje oko prodaje starih modema koji nikome ne trebaju..A ostali oglasi ide kablovi koji takođe nikome ne trebaju..Kakav car..
  4. Kakve veze ima Å¡to je jeftiniji..Ako se Äoveku isplati da proda po toj ceni sasvim je korektno.. Jel sad treba da osuÄ‘ujemo sve koji imaju realne cene? Npr fidelitija itd.. Pogledaj u yamaha cd plejerima imaÅ¡ modele CDX-890 koji je 150 evra a ispod njega je cdx 880 za 60 evrića..Naravno na kp..
  5. kreator

    Kakav oglas...

    Na prodaju satelitska antena u kompletu sa LNB-om i ruterom Skymaster... Nije ni Äudo kad ovi na tv u kažu da pojedine reÄi uÄe iz narodnjaÄkih spotova.. InaÄe reÄ insomnija je većina Äula prvi put iz pesme.. http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/TV/Satelitska-oprema/satelitska-antena-sa-LNBom-i-ruterom-skymaster/20905109
  6. kreator

    Kakav oglas...

    Al je i on Äuo za izraze Ekstra ..itd.
  7. kreator

    Kakav oglas...

    http://www.kupujemprodajem.com/ar-18s-vintage-1979-2x100-w-bas-20cm-10316368-oglas.htm?filter_id=6899 InaÄe da su orginalni visokotonci cena bi bila ..Ala ih je uklopio svaka Äast.. Kao da ih je nožem sekao..
  8. Digitalni satelitski resiver. . . hvata preko 2000 kanala, radio stanica takodje. . FREE stanice i kanali. . . jedan od boljih modela STRONGA, cist japanac. orginalni daljinac. . . nazalost kad ga ukljucim stoji samo na stendby lampica sija. . . radio je besprekorno, odavno ga nisam ukljucivao i sad nece da reaguje, , , mozda je neki kontakt. . neznam. . ko se razume, , eto za jeftine pare. . . on ide do 40-50e. u zameni cena 30e. Samo Å¡to je zaboravio da zaÅ¡rafi Å¡raf izmeÄ‘u skart prikljuÄaka.. A gde to idu do 40-50 evra za fta resivere..Dreambox 500 s koji je maÅ¡ina za ovo je 30-50 evra nov.. https://www.kupujemprodajem.com/STRONG-srt-4155-10176796-oglas.htm?filter_id=13946
  9. kreator

    Kakav oglas...

    Vidi se da je majstor..Å ta pridžava zvuÄnike u kutiju..Dva Å¡rafa sa maticama 6 mm..Bar je mogao da naÄ‘e 4 HohÅ¡trafa pa lepo da pritegne..A i pluta mu se okrunila okolo zvuÄnike.. Ma ludilo..
  10. kreator

    TV bojkot!

    Taman kad sam se otarasio tv a poklonio ćaletu stari crt upade mi u sobu Philips ldc 42 inÄa ful hd i ostalo..Sad mi služi samo povezan na komp za hd filmove.. Å to se tiÄe televizije slabo gledam al opet ću morati da povežem sateltsku da vidim Å¡ta može da se otkljuÄa ..Gledo bi malo vh1 i mtv paket..
  11. Većina se kao i ovaj lik gore za ove cantone oslanja na nekadaÅ¡nju cenu sa hi fi wiki sajta..Da nije toga ko zna Å¡ta bi lupili i gde bi se upravljali sa cenama.. Ako je neÅ¡to tad koÅ¡talo oko 1000 maraka sad je obiÄno preko 200 evra bez obzira u kakvom su stanju ureÄ‘aji i ostalo..Kad se desi da zvuÄnike ne mogu da prodaju i proÄ‘e izvesno vreme, onda se rasture i prodaju se na par..I onda cene idu joÅ¡ gore..Skretnice srednji visoki maske terminali itd.. Naravno uvek je sve u najboljem stanju ispravno lepo.itd..
  12. Isti takav za 40 e na k p.. http://www.kupujemprodajem.com/Technics-RS-AZ6-decks-9305673-oglas.htm?filter_id=67790#photoBig
  13. Fine su kombinacije..Svaka Äast..
  14. Badava priÄate samo o pojaÄalima to niÅ¡ta ne znaÄi..Koje zvuÄnike imate to je važnija stvar.. Kolega Kaiser jedno pitanje.Od navedenih pojaÄala koje ti najbolje svira i sa kojim zvuÄnicima?
  15. To su verovatno pokušaji da se nekadašnje fabrike piva vrate na tržište..Posle neuspelih privatizacija i propadanja šatro se vraćaju..E sad dal je to dobro ako je oprema i tehnologija zastarela ja tu ne vidim ništa pozitivno..Pakovati u stare zidarske flaše? To u svetu niko više ne radi...Verujem da je u ex yu pored svega što je bilo kvalitetno od prehrane a moralo je i nešto i od piva da bude kvalitetno..Nije baš sve bilo š klasa .Ima dosta stranih piva koja su loša a upakovana u kul fensi ambalažu.. Možda se neki iz nostalgije sećaju nekih starih pivara pa im je sad to ok da ponovo vide proizvod posle mnogo godina. I još nešto mislim da su sve udavili i smorili sa ovim najglupljim mogućim sloganima i reklamama za pivo..
×
×
  • Create New...