Jump to content


mahatma

Članovi
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

mahatma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. To je ono što me bunilo. Zašto crtaći ne mogu na hifi? Šta je tu loše? Najglasniji će svakako na mute pa nije ni bitan Ako postoji potreba za muzikom i tv zvukom u osto vreme to je onda argument. Hteo sam samo da prenesem svoje iskustvo da sam prezadovoljam od kad mi zvuk tva ide na hifi. Sport recimo, ma milina slušati.
  2. A da vam zvuk tva jednostavno uvek ide na avr? Nisam shvatio šta je loše u tome? Zašto samo ponekad? Ja povezao shieldTV na schit modi pa na yamaha stereo i milina. Sad kad čujem tv kod nekoga, kao tranzistor da slušam.
  3. Krv sam propišao sa ovim g0vnetom x puta. Odaću vam jednu tajnu. Za e poreze, nema potrebe da se instalira ijedan sertifikat! Ništa od onoga sa mupovog sajta ne treba za eporeze. Sertifikati se sa kartice sami instaliraju kada se ubaci kartica i sami se uninstaliraju kada se ukloni kartica. Vrhunac mog ludila je bio da mi je aplikacija radila, i posle par meseci nekorišćenja je prestala da radi. Iz nemoći, posle 100 uninstall/install pokušaja uzmem i kreiram novi lokalni nalog na tom istom win10, skinem eporeze, middleware, pokrenem i radi brate.. Sve što vam treba je java, čitač i drajveri, i kartica u čitaču dok se instalira token middleware! A šta vam ne treba, tj šta imate pa pravi problem, e to niko ne zna.. Na benchu je solidna baza znanja https://forum.benchmark.rs/showthread.php?388127-e-porezi-treba-pomo%C4%87/page4
  4. ovaj...kako da ti kazem....da? ne razumem sta hoces da mi kazes... Po tebi se ne meri evrima i zvucnici od 1500e zvuce isto kao i oni od 2500 na istom receiveru? Konkretno JAMO S626HCS3 725,00 € - 5.0 komplet JAMO SUB360 395,00 € - wuffer 1100e naspram gorepomenutog kompleta, koji je 1300e skuplji. Da li ce se dobiti nesto za taj novac, a da to sve tera isti receiver? To je moje pitanje.
  5. A da li ima smisla terati zvucnike od 2 ipo soma na receiveru(ne pojacalu) od 600 700e? Zaboravite na wate, ome i slicno...pricam o dobitku na kvalitet zvuka u odnosu na zvucnike u rangu od 1000 do 1500€.
  6. Ovo sam i ja hteo da ti predlozim. Nakrcas linkove u foobar i skines remote za njega. Ja koristim foobar 2000 controler. A dlna? Jel ti telefon podrzava dlna? Instalira se neki server na komp i pichish na njega? Nisam siguran kako to radi...
  7. Ctrl + f5 uglavno m sredjuje sve...ali smara. Na drugom forumu zajebava js od tapatalka. Kad uradim ping -t svaki paket mi se vrati...tako da nije do konekcije..
  8. Meni se gomila sajtova ovako ucitava. Pa iz par refreshova sve prodje. Nije mi jasno...
×
×
  • Create New...