Jump to content


MIMIOJO

Članovi
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by MIMIOJO

  1. Naruceno i stiglo iz USA Jon Lord- The best of instrumental works cd The Alan Parsons project- Instumental works cd Norah Jones- The Fall 2009 cd Duffy- Rock Ferry cd Chicago Blues Reunion- Buried alive in the blues 2005 cd Herbie Hencock- Man child cd Stray cats- cd Grand Funk Railroad- vinil Humble Pie- Rockin the Fillmoure vinil John Mayall-Empty Rooms vinil
  2. Dodatak Anrew Jones sa svojim cedom
  3. Eto nadjoh neki japanski sajt za opremu i tu ove slike ovo je iz prodavnice.Moze malo da pomogne ctrl+
  4. Evo nesto i od mene za parenje ociju neki Japanci se igraju
  5. Ja samo iz dobre namere upozoravam jer 25 godina radim sa ljudima raznih profila i obrazovanja.Nikada u zivotu nisam nekog nipodastavao,omalovazavao niti sam se ikada predstavljao kao neko ko sve zna.U proceni ljudi samo sam se par puta prevario kao sa onim tipom sto je dosao kod mene da se menja za dek.Upozorenje ne skodi.Sa druge strane on radi sa uredjajima dugo,vrlo dobro se razume u ono sto radi nije pocetnik pa da mu se oprosti i kad jednom napravi gresku kod mene je zavrsio pa makar dubio na trepavicama.Jer to prelazi u naviku.
  6. Jeste to je taj ima on svasta na prodaju dekove,pojacala,tunere,CDe
  7. Kico nemoj da si naivan oni samo cekaju trenutak da ti zaspis i onda khrkrhhh.Ja ti kazem vodi racuna sve isprobaj na licu mesta pregledaj svaku sitnicu veruj mi da budes oprezan kao macor on upste nije naivan. Sedeo sam ja kod njega u stanu skoro sat pa mi nije dek dao ispod cene.Pusti price.
  8. Inace ja mogu da preporucim Krleta iz Dr Aleksandra Kostica kod Palate pravde proba, prezentacija, opsti utisak sve OK.Uzeo sam kod njega Yamahin tuner,jedan Onkio tuner i jedno malo pojacalo za B sistem.Veoma sam zadovoljan.
  9. Pa evo da ne kazem nesto grubo.Da smo svi zgubidani da pisemo i pricamo budalastine da on to uopste ne cita itd. Ja sam kod njega bio jos dok je bio u stanu prodao mi je dek Akai 75 pre jedno 2 god.Ubedjivao me je da je vrlo dobar. Kad sam ga pustio dek zavija sav rastelovan.Probao sam da podesim azimut sraf je bio toliko zategnut da nije bilo teorije da ga odpustim. Zvao sam ga da mi ga zameni za neki drugi on mi je ponudio Sony ne secam se modela kome je elektonika otisla.Sledeca njegova konstatacija je bila da mi kasete nevaljaju.Tek kada sam mu rekao da imam Pioneer dek i da sve radi kako treba spustio je loptu. Vratio mi je kintu ali izgubio je moje poverenje.Igrom slucaja saznao sam preko zenine familije iz Vranja da deo robe uzima od nekog tipa odatle. Iz istog izvora saznao da sam prcka po uredjajima a prica kako nista nije pipano. Sad od kada je uvedeno ocenjivanje mozda se i popravio. Ne kazem da mu je roba losa samo preporucujem da se ne opustate mnogo kod njega.
  10. Ja sam bio dok nije bilo ocenjivanje na KP.Da znate sta misli o nama forumasima hhhhmmmm ne bi ste tako pricali. Ako se ne opustis dobro prodjes a ako se opustis....
  11. I ja se slazem sa kolegom.Sem toga to je bas vintage tesko ces ga naci u top stanju nije nemoguce ali.... Da je lepo, jeste.
  12. Ni onaj Kanadjanin skoro da nista ne zaostaje.Vas dvojac je
  13. Predlog Moj link Moj link Parametri su im u okviru onog sto sam ti napisao. Ovaj 3300 ti je u Beogradu a ovaj 1100 je u Jagodini.Ovo je samo predlog kojeg ne moras da se drzis.
  14. Pa nespadaju bas sva preciznije od novih koja mogu da podmire zahteve koje sam ti napisao MNOGO su skupa pa o tome ne razmisljaj. Polovno jako dobro ocuvano moze da se nadje samo strpljenja.Strpljen spasen.Pogledaj na KP pami posalji na email pa cu ti pomoci ili mozemo i da se cujemo pa da razmotrimo.
  15. Auduiolab,Harman Kardon,NAD,Pioneer A serije 7xx,8xx,Sony ES serija pa moze i to sto se tebi svidja ali pazljivo procitaj specifikacije ako ih prodavac ima ili na netu.Obavezno se dogovori sa prodavcem da pojacalo prvo probas pa sve ostalo.Svako pojacalo se drugacije ponasa i cuje zavisno od okruzenja i zvucnika zato je najbolje probati ga kod tebe u tvojim uslovima.Kupi ono sto tebi za tvoje usi odgovara najbolje je da probas sa muzikom koju dobro poznajes recimo neku stvar od nekog izvodjaca.U specifikaciji pojacala trazi podatak Power Bandwidth ako je podatak 50kHz i visi znaci da se granicna ucestanost nalazi na vise od dvostruke tacke cujnog opsega.To znaci da ce cujni opseg biti reprodukovan bez vecih gubitaka sto znaci da ce i brzina odziva biti dobra. Da bi ovo proverio dovoljno je da pojacas zvuk do max polovine skale kod nekih i manje.Znaci samo probom mozes doci do svog zvuka. Sto se tice prodavaca tu ti ne mogu bas pomoci moras sam da procenis kakav je tip mozda je zato najbolje da posto si iz Beograda tu obavis probu i kupovinu jer ti je relativno lako da manevrises i mozes da vidis uredjaj uzivo a ne sa slika.Trazi da na licu mesta isprobas sve funkcije trazi znakove itenzivnog koriscenja sve potenciometre okreci ako ima A i B izlaze trazi da ti prikluci na oba itd tolko valjda i sam znas.Ako nesto nadjes slobodno pitaj pa cemo da prodiskutujemo.
  16. Pojacala sa visom dinamikom su obicno iz vise srednje klase tako da mu je izbor samim tim suzen.Ali samo probom moze da oceni koje ce lepo leci tj sloziti sa njegovim zvicnicima.
  17. Zdravo,predpostavljam da bi slusao samo audio a ne 7.1.Stoga bi trebalo da Yamahu izbacis ionako je slaba. Uzmi cisto audio pojacalo sa velikom dinamikom tj.sa visom propusnom moci signala.Ne znam sa koliko love bi uleteo ako nije nesto puno imas pojacala na KP solidnih naravno moras da budes oprezan i preporuka je da ako si iz Beograda uzmes prvo da ga probas kod tebe kuci.Tvoji zvucnici imaju dobru osetljivost 90dB tako da ce sloziti sa bilo kojim boljim pojacalom.Interkonekte obavezno zameni nekim solidnijim ne moras preterivati idi do Silkena u Balkanskoj pa vidi.Dobro bi bilo da zvucnicke kablove stavis isto malo bolje od obicnih stim sto ako ti zvucnici stoje blizu izvora mozes i skuplje a ako su dalje onda se ne isplati.Pogledaj moj post Zdravkov sistem.I ja sam imao riciver pa sam ga zamenio. Toliko ako ti sta jos treba pitaj.Ah da ako ovo sve uradis dobices jako dinamican sistem pa neces morati da ga odsrafljujes dovoljno ce ti biti i 1/4 snage.
  18. Svaka cast na makinama stvarno je upecatljivo Edit Chowek: Pravila za male oglase
  19. Naleteh u Idei ili Rodi na neke Sony HF i EF kasete i Maxel UR od 60 min.Neznam kakve su
×
×
  • Create New...