Jump to content


Mrning

Članovi
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Mrning

  • Birthday 01/01/1970

Mrning's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mrning

    Vicevi

    Ide crnac ulicom i nadje licnukartu.Uzme je i procita:Leonardo Di Caprio,stavi licnu u dzep i produzi dalje.U setnji naleti na policijsku patrolu i posto policajac zatrazi legitimaciju,a on greskom izvadi onu od Di Capria.Gleda policajac licnu kartu,pa crnca,pa licnu,pa crnca....nije mu jasno..Odjednom uze motorolu i zove sefa:-SEFE MOLIM VAS JE LI ONAJ TITANIK POTONUO ILI IZGOREO? Kaze muz zeni "Zeno,da ja skratim bradu za dva centima bio bi ko Njegos" Opet muz govori zeni "Zeno,da ja skratim kosu za dva centima bio bi ko Car Lazar" Nakon toga kaze zena muzu "KAD BI TI SKRATIO ONU STVAR ZA DVA CETIMA BIO BI KO CARICA MILICA". Bak i svaler Unuk:Bako,Bako sta je to svaler? Baka se priseca:-pa sine,svaler ti....-i lupi se po celu i ode do tavana,otvori vrata i .........ISPADE KOSTUR. Vozi Vuk motor kroz sumu i zove ga Crvenkapa "Vuce,Vuce" A Vuk ce na to:"Ma ku_ac moj vuce,vidis da TROKIRA!"
  2. Mrning

    Vicevi

    Prolaze dva crnca parkom,i posto im se pripisalo oni stanu i....,u tom trenutku nailazi pandur i pita ih: momci jel to snimate nesto?Oni odgovaraju NE,tek ce pandur:onda kupite te KABLOVE i razlaz!!
  3. Mrning

    Vicevi

    Ovakve budale se dvaput ne radjaju.
  4. Mrning

    Vicevi

    Ovo se dvaput ne radja
  5. A da se naprave sad posebni "folderi" u okviru malih oglasa pa da se novi oglasi odma razvrstavaju. A posle 6 meseci mogu ovi stari da se obrisu.
  6. Mrning

    Vicevi

    Dolazi zena sa detetom u mesaru i pita mesara. Mozete mi izmeriti dete? Mesar sto da ne i odlazi sa detetom u susednu prostoriju. Posle desetak minuta vracase i govori zeni TRI I DVESTA BEZ KOSTIJU.
  7. Utisak bi bio mnogo bolji da se u oglasima razvrsta na zvucnici:pojacala:tuneri:dekovi... Mnogo bi bilo preglednije i lakse bi se prodalo(brze). Ovako kad covek udje pa vidi gomilu stranica a on trazi nesto retko....
×
×
  • Create New...