Jump to content


FIDELITY NEW

Članovi
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FIDELITY NEW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Dal bi kupili uredjaj koji je ovako reklamiran.
  2. https://www.aliexpress.com/item/32950882418.html?srcSns=Viber&tid=white_backgroup_101&tt=sns_Viber&aff_platform=default&cpt=1572536956692&sk=l7RplKUC&aff_trace_key=e43ff22a920a45dba9ee059ababd66de-1572536956692-01476-l7RplKUC&businessType=ProductDetail&templateId=white_backgroup_101&platform=AE&terminal_id=f0034a0d48ef4659a5a8a3e23bcb1d03
  3. Yamaha NS 1000 sam slusao u svom sistemu oko tri meseca i za ta tri meseca nisam uspeo da se naviknem na njih. Srednji i visoki OK ali basa ni za leka,mozda te sto su doradjene kod Napijala rade bolje (mislim da su to bas ti moji). Krell,McIntosh,Bryston i jos mnogo toga dobrog je bilo nakaceno na pomenute zvucnike i jednostavno nista.
  4. Canton Ergo 90 sam pre petnaestak dana slusao i na Denon PMA-1060 i na Onkyo Integra A-9711 Ako volis otvoreniji zvuk onda definitivno Onkyo. Ako ipak volis malo dinamicniji zvuk sa vise basa onda Denon. To je neko moje slusno iskustvo.
  5. Tehničke podatke i opis uredjaja možete videti klikom na KP IZLOGSve slike u oglasima su originalne slike uredjaja koji se prodaju (nisu obradjivane i sredjivane, ono sto vidite na slikama to i dobijete)Kao dokaz o ispravnosti uredjaja moguce slanje video zapisa putem Viber-a ili WhatsApp-aNAVEDENI UREDJAJI SE PRODAJU SA RADNOM GARANCIJOM. BEZ ZAMENE. . . OVO PISE U MOM OGLASU sto se i moze procitati u zadnjih godinu-dve dana otkad imam viber I kako onda da te neko prevari,mozda neko to i radi ali ja ne.
  6. Trenutno sam na KP i obnavljam oglase jer i to je sastavni deo posla kojim se bavim I ne,ne treba da se branim nego treba da pustim da me gazi kako ko hoce i ne vidim sta u tome ima lose (NISKO)
  7. Fotografije uredjaja pre prodaje (iste slike su bile i u oglasu) gde se takodje ispod pokopca na resetkama vidi bela pasta.
  8. Pojacalo je bilo na KP i pisalo je rezervisano,za sve moje uredjaje koji su naruceni ili vec posalti upisem REZERVISANO iz razloga sto je svaki moj uredjaj potkovan originalnim slikama pa onog momenta kad kupac preuzme paket otvori,pogleda sadrazaj i kaze to je to sto sam narucio onda se oglas brise i ne vidim sta je u tome lose.Tako da je i tvoj Audiolab bio na oglasu u vreme tvog poziva.
  9. Nikoga ja ne prozivam ti si taj koji je sve ovo zapoceo,mene prozvao i stvorio si negativno misljenje o meni i svaka ti cast jer verovatno si i uspeo u tome. I nigde nisam naveo koliko zaradjujem,samo sam napisao da tesko zaradjujem jer radim od jutra do sutra.
  10. Niko nije rekao da si ti ovca a ni bilo ko drugi. Postujem svaciji dinar isto i od onog ko je kupio uredjaj od 5e i od onog ko je kupio uredjaj za par stotina ili hiljada eura. Oni koji kupuju od mene mogu da potvrde da sam mali milion puta rekao da znam koliko je tesko zaraditi novac i da sam maksimalno korektan u saradnji sa kupcima.Maksimalno izlazim u susret kupcima jer ja prvo tesko zaradjujem novac i tim istim novcem izdrzavam porodicu a znam da ni drugima nije lako i svako treba da dobije ono sto je i plati pa tako i ti. Kao sto sam naveo tesko zaradjujem,moje radno vreme je od 8 ujutro pa do 2,3,4 panekad i do zore u zavisnosti koliko moram da radim,kao sto sam naveo moram jer od ovog posla zivim i to mi je jedini posao koji radim a ti na sve moguce nacine zelis jos vise da mi to otezas a sta da ti kazem drugo nego "hvala ti". A ti prijatelju moj radis u **** i imas vremena da u vreme radnog vremene kuckas poruke na forumu i debelo si placen za to. Edit Infidel: izbrisani podaci koji se odnose na radno mesto parabolis-a!
  11. Strasno je citati ovakve stvari i nebuloze jer od prvog mog posta koji sam napisao vezano za ovo pojacalo pa do ovog poslednjeg nigde nisam rekao da je pojacalo ne popravljano a ne znam ni da li su to drugi negde procitali. Vezano za pokopac: Zvao sam te telefonom i rekao ti da je poklopac u transportu izgreban i predlozio ti da ga odnesem na plastifikaciju (sto je moja dobra volja jer sam zeleo da sve bude u najboljem redu) kako bih ga opet vratio u fabricko stanje sto si ti i prihvatio,to belo sto se vidi je pasta koja je veza izmedju hladnjaka i poklopca pojacala koji je inace aluminijumski.i sluzi takodje za hladjenje.
  12. "Naime, posedujem ovo pojacalo i ukazala mi se potreba da sa jednog pojacala napajam dva seta zvucnika, trenutno u sistemu ima Usher 520s, posto u buducnosti planiram jos jedan par zvucnika ne znam kako da ih spojim na pojacalo, u stvari samo dzekovanje nije problem, na konektore od pojacala mogu da spojim dva seta.zvucnika, interesuje me da li postoji neki switcher pomocu koga cu birati koji set zvucnika svira, nadam se da me razumete, audiolab nema selektor za A ili B sistem zvucnika kao neka pojacala,a ne bih da se rastajem od audiolab-a....e sad gde.to da kupim/napravim... Umesto kupovine switchera, podlegao sam jos jednom hi fi bolesti, i kupio skoro novog Audiolab-a 8200A...i uzivam u jos vecoj detaljnosti, preciznosti u zvuku, meksi je nego onaj prethodni...Audiolab 8000SE, a da ne pricam o ostalim funkcijama, tako da ....chears!!! Eh ja dosadan pa dosadan, al reko cisto da iznesem svoja iskustva, posto sam zmenio moj Audiolab 8000se, za noviji 8200a, iz prve ruke posle desetak sati slusanja mogu iskreno reci da se oseti razlika i to u jos vecoj etaljnosti, preciznosti, bass je malko vise utegnutiji, kao da je na starom bio vise "razredjen", ono sto mi je falilo kod stargo, a to je bila neka sirova preciznost i detaljnost (mada se covek vremenom navikne na to), kod ovog toga nema, e jebem li ga , u svakom slucaju se oseti da su stedeli na 8000se, sto to oni i otvoreno kazu, tako da ....idemo dalje....." Toliko o neispravnom pojacalu...
  13. Nisam ti tvrdio da pojacalo nije popravljano jer me nisi ni pitao. A zasto bih ti nudio da ga otvoris ako sam hteo da ti uvalim iili da te prevarim,a imao si i sedam dana da se predomislis ali nisi.
×
×
  • Create New...