Jump to content


goxy62

Članovi
  • Posts

    1,063
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beograd -selja�ki grad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

goxy62's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nisam kupio kineski laser već originalni Mitsumi ,, drugo predhodni laser je pravio problem isto kao i ovaj novi znači iste simptome stim što je novi laser u startu u jednom danu učitao 15 cd i dvd i počeo da pravi probleme iste kao i predhodni laser gledam na yutube isti problem kao moj ,ispada da je problem u voltaži spindle motora to mi je nekako logično jer zavrti disk ali preslabo ili jače kako kada ali znam da mora da bude tačno odredjen broj obrtaja da bi laser pravilno čitao disk. Edit: Dupli nalog, clan trajno banovan.
  2. Firma TEVETRON Zagreb imate sajt imaju u ponudi veliki izbor lasera nisu skupi poštarina je 40 kuna za beograd rok 3 dana pričam iz ličnog iskustva , komunikacija emailom i telefonom stvarno su poslovni i ljubazni.
  3. Razumeo sam ja da ti hoćeš sterreo mod i ostajem pri onome što sam ti savetovao
  4. Ti zvučnici su mnogo noviji od pojačala koje navodiš , i razlikuju se po filozofiji zvuka.Naročito i zbog toga što se radi o zvučnicima za sistem 5.1 home cinema i ja ti preporučujem neki moderniji AV receiver bolje će svirati nego ova pojačala koja si naveo. ako baš hoćeš od ovih navedenih uvek pre Denon nego Yamaha koja se svaka dere i ništa više od toga.
  5. Servis za yamahu ima 4audio oni su dužni da imaju ovlaščen servis pa ih pozovi da ti daju broj telefona i adresu.
  6. nemenjaj ništa na mom meganu sviraju super sa fabričkim radiom mislim koliko vremena provodiš u kolima jedino ako si non stop u kolima onda menjaj sve jer reno nestavlja kineske zvučnike
  7. ako je zajedno sa motorom nije puno , izašlo bi te isto i da si odneo kod tvog druga ljubitelja mačora.
  8. nije , ja sam ja a on je on pitaj šćepana
  9. Te kutije nisu ništa posebno kreću se oko 100 evra neko bolje pojačalo može poboljšati zvuk , za 150 evra neki Sony ES serija ili Onkyo Integra ,neki bolji Harman Kardon. Ne bih ti preporučio Yamahu mnogo buke al nema uživanja.
  10. Lepo ja rekoh da su za kompjuter
  11. nisi naveo u Rezimeu i cenu koju si platio za refresh
  12. ako si odneo u BG Elektronic biće to igranka
×
×
  • Create New...