Jump to content


Paulo

Članovi
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Paulo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Lake za pogon. Mislim, da je price/ performance odličan. Na netu ima ogromno testova, uglavno pozitivnih. Kad bi tražio hi end slusalice, sledeća stepenica bi bila Senn 800S, Focal Clear, AKG 812 …itd, sa ozbiljnim pojačalom. E, tu je dilema, da li bi bilo onda investirati tolika sredstva u bolje zvučnike…
  2. Molim poznavaoce za informaciju koje pojačalo koristiti za vintage slušalice Senn. 424. Mislim, da su 2000 ohmske? Hvala na odgovorima.
  3. Molim za odgovor, pošto nisam tehnički tip: Koristim MacBook-DAC-pojačalo- zvučnici. Da li je potreban streamer za boljitak u zvuku?
  4. Ima li ko iskustva sa stalcima, koji nisu masivni? Njihova prednost i slabost? Spendor i Rehdeko
  5. Paulo

    KK Arn

    Pohvala za sistem. Kakva su iskustva sa Node 2i? Da li je to samo streamer ili radi i kao DAC?
  6. Gosn. kostruktor je odlučijo, da napravi izlet, obiđe drugove u LJ., pa i meni napravi uslugu i lično mi uruči Sedru. Lepo provedeno dopodne u društvu Meštra. Hvala mu još jednom.
  7. Dva nova igrača u sistemu: preamp: Sedra Three - Šolaja Audio DAC: Chord Mojo
  8. Posle slušanja na Tidal servisu, kasnije na Amari, probao sam Roon. Daleko bolje iskustvo i kvalitet zvuka. Odluka je bila jednostavna, lifetime licence. Na audio setup treba podesiti- device setup tj DAC, koji koristiš.
  9. Paulo

    Chord Mojo DAC

    Hvala dragi forumaši na informacijama. Preamp ili integrato sad je sladka muka, a što se tiče Chorda, zaključujem, da nema lutanja u druge alternative, kad je u pitanju price-performance.
  10. Paulo

    Chord Mojo DAC

    Planiram samo USB. Za sada ne bi nabavljao preamp, u bližoj budućnosti preći ću na integralca. Rešenje bi bilo privremeno, tako sam i do sad koristio DAC koji ima preamp bez problema. Hvala na odgovorima.
  11. Paulo

    Chord Mojo DAC

    Klasičan sistem. Čitam, da ga je moguće upotrebiti i kao preamp.
  12. Paulo

    Chord Mojo DAC

    Volume na DAC-u bi podesio na max. a preko Roon-a bi regulisao glasnost ako je moguće?
  13. Dragi forumaši, ima li imo iskustva sa ovim DAC-om? Da li ga je moguće priključiti direktno na power amp? Alternative? Hvala na odgovorima.
×
×
  • Create New...