Jump to content


walter1

Članovi
  • Posts

    325
  • Joined

  • Last visited

About walter1

  • Birthday 03/30/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

walter1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pa i trebalo bi da se uzemlji uvek pre rada sa osetljivom elektronikom.
  2. Postovani,

    da li vam je potrebno da ELL80 budu od istog proizvodjaca? Nasao sam ih na spisku mog starog poznanika, pa cu sutra pozvati da vidim da li ih jos uvek ima,jer stoji da je imao dve.

    Pozdrav,

    Braca

  3. walter1

    ELL80

    Kupujem ELL80 lampu, jednu ili dve.
  4. Teško ću dodati još jedan trafo, nema baš mesta...
  5. Od ostalih namotaja ima samo primar, koji radi kako treba i jedan sekundar koji je isto dobar. Samo grejanje je otišlo (mojom glupošću).
  6. Molim vas za kontakt nekog majstora za premotavanje trafoa, u Beogradu. Spalio sam namotaj za grejanje (6.3V) na mrežnom trafou za stereo radio risiver (lampaš). Unapred hvala.
  7. Dešava se. Slab kvalitet. Imaš na nemačkom ebayu sijalice od 7V za stare radije lampaše, te ti sigurno neće pregoreti posle pet minuta. Za koji napon su predviđene te koje si poručio?
  8. Obično je napon 6 - 6,3V, navoj E10 Za skalu obično idu one od 300mA, a za neku signalizaciju 50mA. Ovo bi trebalo da ti radi posao: http://www.vremeplov.co.rs/Shop/Product?name=Sijalica-E10%2C-6.3V%2C-0.32A%2C-2W Imaš i ovo: http://www.kelco.rs/katalog/detalji.php?ID=11967
  9. walter1

    yamaha a-960mk2

    Ramirez, da li je beli dim još uvek u pojačalu, ili je izašao?
  10. Da, izgleda da nije to to. On traži ovo: http://www.firemountaingems.com/itemdetails/h20a9884fn Služi za izradu nakita i za tašne i sl.
  11. Kao što reče Digital to je šraf koji se koristi kod nameštaja za spajanje dva komada nameštaja. Prečnik tog užeg dela je oko 5mm, ako se ne varam. Ima ih u svakoj prodavnici šrafovske robe za izradu nameštaja.
  12. Tromi osigurači se generalno koriste tamo gde uređaj pri startu "povuče" veću struju. Ovde može brzi.
  13. walter1

    Rođendani

    Sve najbolje Ston!
  14. walter1

    Rođendani

    Srećan rođendan Gox!
  15. Pa da, skupo je. Mislio sam da pravi neÅ¡to sliÄno. Postavio sam davno temu ovde na forumu, ali se u meÄ‘uvremenu izbrisale slike i nestali fajlovi. U prilogu je tekst koji sam svojevremeno skinuo sa tog sajta. Ima i Å¡ema. TakoÄ‘e, specifikacija materijala za jednu ploÄicu, sa cenama u Kelcu. VU buffer JLM audio.pdf specifikacija materijala.pdf
×
×
  • Create New...