Jump to content


M-Kabl

SonicHammer

Member Since 01 Feb 2007
Offline Last Active Yesterday, 15:57
***--

Posts I've Made

In Topic: sistem by don TYSON

Yesterday, 15:35

...tako da bih zamolio one ,koji ne vole ovaj brand da ni ne komentarišu sa negativnom konotacijom...

 

A sto? :eek:

Il' da hvalimo il' da cutimo? Ne o konkretnom brendu, generalno? Cemu onda razmena misljenja i na forumu a i sire?


In Topic: Zvučnici by Milan Dragojlov

23 September 2014 - 16:08

Milan zna znaje, to nije sporno.


In Topic: Zvučnici by Milan Dragojlov

23 September 2014 - 15:58

 

bill_001.jpgted throughout these

 

 

Zvucnici sa slike su Armonia Loudspeakers http://www.armonialo...ng/prodotti.htm .


In Topic: Zvučnici by Milan Dragojlov

23 September 2014 - 15:54

Puno tekstova eminentnih stručnjaka iz ove oblasti je potvrdilo kvalitet Milanovih zvučnika,ali to isto malo teže ide kod nas ,u Srbiji, jer naš narod je nepoverljiv prema domaćim proizvođačima, tj. samostalnim entuzijastima, koji ipak nastavljaju sa svojim radom, iako ovde nisu priznati, a priznao ih ostatak sveta. Paradox!

 

Čitam već dugi niz godina razne svetske tekstove o Milanovim zvučnicima...

 

 

Daj molim te neke linkove ka tim tekstovima i imena eminentnih strucnjaka, ako nije problem.


In Topic: LINN & NAIM republika

16 September 2014 - 21:05

Taj combo jako lepo radi uz Neat,kad uporedim 5 zvucnika(PMC,DY,Neat,Rega,Monitor audio) koje sam sa tim kombom cuo to mi se mozda i najvise svidelo,narocito uz gramofon.Prave zakljucke donesi nakon par dana ako mozes.Sad mi je jedan prijatelj bivsi sajrusovac uzeo 92/90 kombo uz Proac tablette i bio uzdrzan u pocetku iako mu se svideo,a posle par dana mi poslao par sms-a kako je odusevljen...dodavsi na kraju "naim Forever",a ja njemu "Jos jedan sektas na vidiku".

 

Obzirom da cesto pratim tvoje postove jer u njima uvek ima da se procita po nesto zabavno, primetio bih nesto: ne iznenadjuje cinjenica da je sa tim Naimom najbolje radio Neat jer je ako se ne varam u pitanju Laletov Momentum 3i koji je "zavrsio karijeru" - ne proizvodi se vise, sa cenom od oko 2600 Eura. Ostali pobrojani zvucnici su bili dosta jeftiniji pa je i to mozda razlog sto se Neat pokazao najboljim od ponudjenog. Ponavljam, pratim sta pises pa mi je u secanju ostalo tako nesto, ispravi me ako gresim.

 

p.s.

Neat je revidirao kompletnu ponudu Motive i Momentum serije i dodao prefix SX. U pitanju je izmedju ostalog promena materijala invertovane kalote na visokotoncu. SX serija zvuci nekako mirnije i stalozenije od pedhodne. To ce verujem vise odgovarati pojacalma poput Exposure nego Naim modelima. Imao sam priiku da cujem Motive SX2 i Motive 1 u kombinaciji sa Naim XS. Sviraju drugacije.


AV impuls